Tineretul Liber aprilie 19, 2011

Prof. dr. Ioan Panzaru, Rectorul Universitatii din Bucuresti, a vizitat membrii ASLS (Asociatia Studentilor din Facultatea de Limbi Straine) pentru a-i felicita cu ocazia organizarii exceptionale a echipei Facultatii de Limbi si Literaturi Straine.

Echipa FLLS a fost una dintre cele mai dinamice echipe prezente la Targul Educatiei gazduit de Universitatea din Bucuresti insa studentii facultatii au fost cei care au fost la intaltime cu programele culturale si educative pregatite minutios.

Rectorul Universitatii din Bucuresti, Prof. dr. Ioan Panzaru, a avut o intrevedere cu voluntarii ASLS pentru a le transmite felicitarile si aprecierea conducerii Universitatii si le-a inmanat o diploma onorifica. Din partea ASLS Romania, Adina Dedu, Vicepresedintele organizatiei, a apreciat suportul oferit din partea Rectoratului si Decanatului Facultatii de Limbi si Literaturi Straine.

ASLS Romania este una dintre cele mai vechi organizatii studentesti ale Universitatii din Bucuresti si un partener non-guvernamental indispensabil pentru buna desfasurare a proiectelor educationale la standarde europene.

Foto: www.onlinestudent.ro