Tineretul Liber aprilie 19, 2011

Cateva mii de studenti din universitatile din Romania au luat cu asalt organizatiile non-guvernamentale de tineret pentru a se inscrie la competitia de „fapte bune”.

Noua generatie de voluntari aduce un suflu nou miscarii studentesti si are, in premiera, o calitate deloc comentata in presa sau pe posturile de televiziune parazitate de personaje indoielnice: este prima generatie de voluntari nascuta in libertate si prima generatie de studenti care s-a bucurat de democratie din primul moment al vietii.

Daca parintii acestei generatii s-a zbatut pentru cresterea economica a Romaniei si pentru tranzitia la o economie de piata, tinerii de astazi aduc ceva inedit tarii: o generatie pur-sange, nascuta in libertate, fara presiuni financiare si fara nevoia de imbogatire rapida, dornica sa schimbe in bine societatea, printr-un ocea de fapte bune.

Ei sunt noua Romanie si cei mai „cool” lideri voluntari pe care ii are societatea noastra: o masa tanara de oameni motivata doar de fapte bune, de etica de zambete si de cunoastere!

FOTO – Cei mai cool voluntari de la Targul Educatiei:

1 thought on “Se poarta voluntariatul! E mai cool sa fii non-profit si sa ajuti oamenii. Foto

  1. ” o generatie pur-sange nascuta in libertate,fara presiuni financiare si fara nevoia de imbogatire rapida, dornica sa schimbe in bine societatea, printr-un ocea de fapte bune.” Uau,câte platitudini.Tu unde traieşti:în Elveţia sau poate Narnia?wake up and kill the ponies.

Comments are closed.