Tineretul Liber iunie 18, 2011

Festivitatea de premiere a studenţilor etnici români cu merite deosebite din Republica Moldova, Ucraina, Ungaria, Serbia, Bulgaria, Republica Macedonia şi Albania, care studiază în centrele universitare din România a scos la iveala un adevar absolut care nu mai poate fi contestat in cercurile studentesti romanesti sau internationale: cei mai frumosi studenti si cele mai frumoase studente din lume sunt romani si sunt si grozav de destepti.

Premiantii, in numar foarte mare, au fost premiati pentru rezultatele exceptionale dobandite in anul universitar 2010-2011. Pe langa inteligenta, frumusetea studentilor a fost usor de remarcat, ridicand noi standarde internationale la nivel international. DOVADA FOTO, in galeria de mai jos!

Evenimentul s-a desfăşurat în sala Constantin Stere a Senatului României – OnlineStudent.ro a fost acolo si va ofera o galerie foto cu cele mai frumoase studente si cei mai frumosi studenti:

1 thought on “Dovada FOTO: Studentii romani sunt si FRUMOSI si destepti!

  1. Intradevar.sunt FRUMOSI si DESTEPTI…Felicitari studentilor/absolventilor basarabeni. Succes in tot ce va propuneti sa faceti!!!

Comments are closed.