bogdan.daradan noiembrie 18, 2011

Diana MIRITA, a absolvit Facultatea Management-Marketing in Afaceri Economice, Specializarea Management, promotia 2006, la Universitatea Constantin Brancoveanu, a terminat un Master, specializarea Business Management, Universitatea Constantin Brancoveanu, Facultatea Management-Marketing in Afaceri Economice, promotia 2008 si lucrează în prezent pe pozitia de consultant in afaceri si management. Dar atuurile ei nu se sfârsesc aici…

REPORTER: Mai nou te-am vazut ca faci recrutari  pentru REFORMA in Sanatate. Despre ce e vorba?

Diana: In 2012 sistemul de sanatate se va reforma asa cum s-a intamplat in 2007 cu sistemul de pensii. Prin urmare va exista o asigurare obligatorie de sanatate emisa de o casa de sanatate privata. Aderarea la aceste asigurari este gratuita si obligatorie.
Legea va intra in vigoare la 1 ianuarie 2012 si aduce schimbari care constau in existenta unui pachet de servicii de baza pentru persoanele asigurate (servicii subventionate de stat) si infiintarea caselor de sanatate private, spre care se vor indrepta contributiile persoanelor asigurate.

REPORTER: De ce ai ales SALVE CLUB ?

Diana: Au existat doua motivatii majore pentru care am decis sa ma alatur Salve Club : In primul pentru reputatia de pe piata, pentru seriozitatea de care au dat dovada in plata comisioanelor promise catre agenti. In al doilea rand pentru rezultatele lor obtinute in 2007 la Reforma Pensiilor – Salve Club Broker de Pensii Private si Fincop Broker de Pensii Private au incheiat 296.000 de adeziuni si au fost numarul 1 în Reforma Pensiilor in Romania.

REPORTER: Care este varsta minima si maxima pentru persoanele care pot incheia un acord cu SALVE CLUB ca asigurati medical?

Diana: Salve Club face doar intermedierea intre asigurat si casele de sanatate private. Deci practic prin intermediul SALVE CLUB, asiguratul alege ce casa de sanatate îi administrează banii. Conform legii companiile şi angajaţii vor plăti la ANAF, banii urmând să meargă de aici către CNAS şi apoi la asiguratorii de sănătate. Apoi, serviciile solicitate vor fi decontate de aceste case de asigurări. Pentru persoanele care doresc sa fie agenti Salve Club : varsta 18-65 ani, iar pentru persoanele care doresc sa adere la o casa de sanatate nu exista limita minima sau maxima de varsta atata timp cat sunt respectate conditiile legii (adica sunt achitate contributiile).

REPORTER: Ce alte servicii suplimentare ofera SALVE CLUB ?

Diana: SALVE CLUB ofera asigurări de viață dar a oprit proiectul în 2011 pentru a se dedica in exclusivitate reformei de sănătate.
SALVE GROUP detine mai multe societati care asigura servicii financiare si nonfinanciare clientilor sai:
-SALVE FINANCE este o companie independentă ce oferă intervenţia necesară pentru produsele şi serviciile financiare.
-SALVE INVESTMENTS este o instituţie financiară ce oferă servicii de investiţie pentru clienţi şi alte servicii financiare cum ar fi investiţiile în actiuni şi obligaţiuni şi alte bunuri.
-SALVE CLUB. Membrii SALVE CLUB au oportunitatea să câştige venituri extra şi să economisească.
-FUNDAŢIA SALVE. Fundaţia Salve ajută tinerii să înveţe în domeniul managementului financiar personal, tratează copiii şi familiile acestora în zonele de criza din lume.

REPORTER: Un mesaj pentru cei pe care vrei sa-i aduci in echipa ta

Diana: Sa priveasca Reforma Sanatatii ca pe o oportunitate de venit si de dezvoltare personala, sa se informeze, sa se implice in acest proiect pentru ca este cat se poate de serios si merita toata atentia.  De asemenea ii invit sa acceseze pagina noastra de facebook Oportunitate Reforma Sanatatii, pentru cele mai noi informatii despre acest proiect.