OnlineStudent.ro martie 29, 2010

Bucurestenii, dar si ne-bucurestenii care raman in capitala in perioada sarbatorilor de Paste, se vor bucura de o mare varietate de evenimente speciale de Paste – concerte, targuri de traditii, spectacole de teatru, expozitii.

Pentru ca sunt doua parcuri preferate de tineri, recomandam Cismigiul si Herastraul, unde va avea loc Targul „Traditii si flori de sarbatori” , organizat de municipalitate. Iubitorii de primavara pot vizita, de vineri pana in 2 aprilie, expozitia de flori din Parcul Herastrau si targul de obiecte traditionale din Parcul Cismigiu. Intrarea este libera !

Pentru cei mai rafinati, sambata seara, municipalitatea organizeaza un concert special de Paste, intitulat „Lumina Muzicii”, la Ateneul Roman. Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile. Spectacolul va putea fi urmarit in direct si pe un ecran urias care va fi amplasat in piata din fata Muzeului National de Arta al Romaniei.

Vestea si mai buna este ca se va deschide sezonul de agrement. Adica, ne plimbam cu barca. In duminica de Paste traversarea lacului Herastrau va fi gratuita. Mai multe salupe vor traversa lacul Herastrau de la debarcaderul central la debarcaderul Garofita, iar pentru turul intregului lac bucurestenii pot alege ambarcatiuni mai mari, care vor pleca de la debarcaderul Pescarus.

Si daca esti mai petrecaret si iti petreci noptile prin oras, multe cluburi au oferte speciale pentru zilele de Paste.
Spre exemplu, club Bamboo te invita vineri noapte la “BAMBOO EASTER BUNNIES”!, iar sambata iti aduce un concert Puya. Club Maya iti ofera sambata si duminica de Pasti cozonaci din partea casei si iti promite o atmosfera incendiara.

Tu cum iti petreci sarbatorile de Paste?