OnlineStudent.ro martie 29, 2010

Se apropie sarbatorile de Pasti si chiar daca studentii nu mai au cel putin o saptamana de vacanta, ca in liceu, tot se pot bucura de cateva zile libere.

Ce fac studentii in mini vacanta de Paste? Isi strang bagajele si pleaca acasa. Pentru cateva zile, caminele sunt pustii, Regia la fel, facultatile si mai si.

Bucuria cea mare a sarbatorilor este dublata de bucuria de a-ti revedea parintii si prietenii de acasa, bucuria de a petrece cateva zile insorite la liniste, alaturi de cei dragi, ciocnitul oualor rosii, cozonacul, drobul, friptura de miel. Senzatia de bine, izul de familiar si starea de comfort, dupa cateva luni petrecute departe de casa fac orice student sa isi doreasca venirea sarbatorilor de Pasti.

Dar nu toti studentii merg acasa la parinti de Paste.
Unde mai fug studentii in vacanta de Pasti? Unii studenti sunt implicati in anumite proiecte sau programe studentesti si astfel petrec Pastele in alte orase si nu alaturi de familie.

Alti studenti pleaca in mini-tabere alaturi de colegii lor, putini sunt insa cei care raman in camine. Campusurile studentesti sunt mai mult parasite, si pe ici pe colo, se aude zgomot de la cate un mini-party. Cei care raman in marile orase aleg sa mearga la teatru, film – sunt foarte multe oferte in perioada sarbatorilor de care pot profita, sau ies in parc si merg la diferite evenimente in aer liber.

Totusi, parca nimic nu poate concura cu mirosul de cozonaci de acasa si cu ciocnitul unui ou rosu cu cineva din familie.

Tu ce faci in vacanta de Paste?

2 thoughts on “Vacanta de Paste

Comments are closed.