cosmin august 31, 2015

Cea mai buna parte din viata de student este ca iti poti face usor timp pentru a te duce la cinema chiar si in timpul zilei sau pentru a merge la cele mai tari evenimente ale saptamanii. Insa este si o viata suficient de agitata incat deseori afli de cate un party la cateva zile dupa ce s-a tinut sau despre un film foarte bun doar dupa ce nu mai poti sa-l vezi la cinema sau chiar la iMax. Solutia sta in putina planificare.

O varianta este sa te asiguri ca intri in fiecare saptamana pe Zile si Nopti sau ca ai un exemplar proaspat al revistei pe noptiera in fiecare zi de luni. Astfel poti sa analizezi in detaliu toate evenimentele atractive si sa vezi cum ai putea sa le pui in programul tau. Daca si asa este greu, mai poti sa incerci sa dedici anumite seri din saptamana pentru diferite tipuri de evenimente si activitati. De exemplu, miercurea poate sa fie seara de film astfel incat la inceputul fiecarei saptamani sa alegi filmul si sa dai sfoara in tara printre prieteni astfel incat sa se adune o gasca mai mare. Martea poate sa fie seara de stand-up comedy, iar vinerea sa fie seara de club. Sambata poti merge la cate un concert sau la un eveniment in aer liber daca vremea permite.

Evenimentele si activitatile de pe Zile si Nopti sunt organizate pe categorii, dar poti cu usurinta sa cauti toate evenimentele dintr-o anumita zi pentru a alege ceva pe gustul tau. Daca vrei sa iesi mai mult in oras si sa descoperi locuri noi trebuie sa ai la dispozitie un ghid care sa te ajute sa te decizi mai repede.

Probabil ca din comoditate iesi de cele mai multe ori in aceleasi baruri, ceainarii si cafenele, dar in Bucuresti si nu numai te asteapta sute de locuri noi, incantatoare, ascunse pe care le-ai putea descoperi. Ti-ar trebui, probabil, mai mult de un an pentru a putea merge macar o data in fiecare loc cool din Bucuresti, dar poti sa le alegi pe acelea care sunt intr-adevar mega-cool si destul de ascunse si putin cunoscute pentru a nu fi aglomerate, inca.

Fa-ti planul pentru saptamana asta impreuna cu Zile si Nopti. Care va fi locul „secret” pe care il vei descoperi azi?