Hoza Nicoleta Valeria noiembrie 28, 2014

Open Day @Metro SystemsMETRO SYSTEMS Romania, companie IT membra METRO GROUP, care asigura solutii complete de tehnologia informatiei pentru toate liniile de business ale grupului, cu reprezentante in peste 30 de tari din Europa si Asia, organizeaza in data de 4 decembrie, anul curent, OPEN DAY@METRO SYSTEMS.

Evenimentul este dedicat studentilor la universitati si colegii tehnice.

Studentii selectati sa participe la OPEN DAY@METRO SYSTEMS vor avea oportunitatea de a urma un program de traineeship cu durata de un an, in compania METRO SYSTEMS Romania.

“In parteneriat cu agentia de employer branding, media si publishing INSPIRE, vor fi selectati 26 de studenti pentru a parcurge un program de traineeship care va avea doua etape: in primele sase luni, in functie de cunostintele lor tehnice, studentii vor participa la mai multe proiecte si vor invata alaturi de mai multe echipe. Aceasta este etapa de adaptare. Va urma apoi o alta etapa de dezvoltare cand, pe baza unei evaluari, studentii vor fi integrati in departamentele care se potrivesc cel mai bine profilului lor tehnic. Este etapa de specializare. In toata aceasta perioada, studentii vor lucra intr-un mediu international, alaturi de specialisti IT si vor beneficia de multe oportunitati de dezvoltare in METRO SYSTEMS”, spune Sidonia Barna, manager Resurse Umane, METRO SYSTEMS Romania.

Programul de traineeship este platit si necesita prezenta part-time din partea studentilor. Studentii care vor intra in programul de traineeship vor fi selectati pe baza unui interviu de motivatie, in functie de compatibilitatea cu profilurile cautate si a unui test tehnic. Toti studentii selectati vor semna contracte de munca cu METRO SYSTEMS Romania.

Pentru inscriere, studentii pot accesa linkul: http://buzzjob.ro/open-day-metro-systems .

METRO SYSTEMS Romania asigura solutii IT care constau in aplicatii de management al marfurilor si logisticii, de gestionare a bazelor de date cu clientii, sisteme de operare si administrare de baze de date, solutii de raportare si data warehouse, sisteme de integrare, retelistica si helpdesk, administrarea sistemelor de checkout si solutii de e-commerce. Compania METRO SYSTEMS Romania este subsidiara companiei METRO SYSTEMS Germania. Din anul 2006, anul infiintarii METRO SYSTEMS Romania, numarul de angajati a crescut constant pana la 800, iar compania continua sa se extinda.

Open Day @Metro Systems