Hoza Nicoleta Valeria noiembrie 4, 2014

photo Bursele Telekom 1Telekom Romania continuă inițiativele de susțienere a tinerilor cu perfomanțe academice deosebite, lansând programul „Bursele Telekom”. Astfel, 10 studenți vor beneficia de câte o bursă în valoare de 900 RON/lună, care va fi acordată pe întreaga durată a studiilor universitare.

„Suntem bucuroși să lansăm un nou program de burse, prin care ne propunem să-i susținem pe tinerii cu potențial de-a lungul parcursului educațional. Credem că programul „Bursele Telekom” le va oferi acestor tineri șansa de a-și valorifica întregul lor potențial și de a-și dezvolta o carieră de succes, în viitor. În plus, această inițiativă se înscrie în strategia companiei de a încuraja excelența și de a deveni angajatorul preferat pentru tinerii talentați și motivați care doresc să-si construiască o carieră solidă în telecom.

Până în prezent, prin diverse programe similare derulate de companiile din grup, 75 de tineri au beneficiat de burse și așteptăm cu drag să-i cunoaștem pe câștigătorii ediției din acest an”, declară Ruxandra Vodă, Director Comunicare grupul Telekom Romania.

Selectarea beneficiarilor programului „Bursele Telekom”, ediţia 2014, se va desfășura în perioada 4 noiembrie – 12 decembrie 2014 şi va include două etape: concurs de dosare și interviu. Prima etapă, care este eliminatorie, va avea loc între 4 – 28 noiembrie şi presupune completarea şi înscrierea candidaturilor, conform termenilor din regulamentul de participare, disponibil pe www.burseletelekom.ro.

În urma analizei dosarelor, vor fi selectați 25 de candidaţi. În cadrul celei de-a doua etape a proiectului, care va avea loc în zilele de 8 și 9 decembrie, cei 25 de candidaţi vor fi intervievaţi de către un juriu care va desemna cei 10 câştigători. Aceștia vor fi anunţaţi pe 12 decembrie 2014, pe www.burseletelekom.ro.

Jurirul va fi format din:
• Cristina Bazavan – jurnalist și blogger, cu o experienţă în media de peste 15 ani;
• Mihaela Perianu – fondator şi Managing Partner la Aims Human Capital, companie activă de 20 de ani în piaţa de Executive Search şi Consultanţă şi fondator şi Managing Partner la Dale Carnegie Training;
• Mihai Popa-Radu – Managing Partner al companiei Seeds for Success, una dintre cele mai reputate firme pe zona de Executive Coaching şi Leadership Skills Development din România;
• Sorin Psatta – Integrated Communication Director la Graffiti BBDO România şi Lector la Facultatea de Jurnalism şi Stiinţele Comunicării a Universităţii din Bucureşti;
• Anca Păsat – Manager Resurse Umane în cadrul Diviziei Dezvoltare Organizaţională România, Telekom Romania.

Candidaţii eligibili sunt tineri cu vârsta maximă de 25 de ani, cu rezultate şcolare foarte bune şi obiective clare de carieră, care au absolvit liceul în 2013 sau 2014 şi care au fost admişi în cadrul unei instituţii de învăţământ superior de stat, în cadrul sesiunii din 2014.

Candidații pot trimite dosarele de înscriere în concurs prin poştă sau curier, până la data de 28 noiembrie 2014 inclusiv (data de trimitere), pe adresa Piaţa Presei Libere 3-5, Clădirea City Gate, Turnul de Nord, etajul 18, Sector 1, Bucureşti, în atenţia Departamentului de Comunicare.

Mai multe detalii despre programul „Bursele Telekom” şi despre regulamentul de participare sunt disponibile pe www.burseletelekom.ro.

Companiile care operează sub brandul Telekom Romania s-au implicat încă din anul 2002 în diverse programe de susținere a tinerilor cu performanțe academice deosebite. Cel mai recent proiect, derulat în vara acestui an cu fonduri UE, a permis unui număr de 200 de studenți să urmeze stagii de practică în cadrul Telekom Romania Communications.

photo Bursele Telekom 1

Despre Telekom Romania
Telekom Romania este un brand de telecomunicaţii nou și dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, simplificate și personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 de milioane de contracte de servicii. Prin cei doi operatori, Telekom Romania Communications şi Telekom Romania Mobile Communications, noul brand oferă servicii integrate de telecomunicații, astfel încât clienţii să beneficieze de o experiență completă şi inedită: servicii de voce și date mobile 3G și 4G, telefonie fixă tradițională, internet de mare viteză și televiziune pe mai multe tehnologii, inclusiv IPTV, precum și conținut de înaltă calitate și exclusivități. Pentru clienţii business, noul brand este promisiunea unor soluții IT&C la cheie, care să sprijine companiile să devină mai competitive și mai agile. Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România. Telekom Romania este un brand care aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 142 milioane de clienți pentru servicii mobile, 31 milioane de linii fixe și peste 17 millioane linii broadband (la 31 decembrie 2013). Grupul oferă produse și servicii fixe, comunicare mobilă, Internet și IPTV pentru consumatori și soluții ICT pentru clienți din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent în aproximativ 50 de țări și are circa 229.000 angajați la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 60,1 miliarde euro în anul financiar 2013 – mai mult de jumătate din această valoare în afara Germaniei.