OnlineStudent.ro martie 29, 2010

In cadrul competitiei WIF 2010 (Webdesign International Festival) au participat 5 echipe din Romania (din cele 82 de echipe la preselectia Online & France) dintre care doua echipe (DotRo si Luno) s-au calificat in finala ce va avea loc la Limoges, in Franta in luna iunie a acestui an.

Tema de anul acesta a fost: “Through a sensitive, original and poetic interface, propose an interactive application allowing to share one’s memories”. Pe data de 23 martie 2010 s-au anuntat finalistii, printre care se numara si DotRo si Luno.

Bucuria studentilor din Facultatea de Informatica din Iasi a fost nemasurata, cand proiectele lor au fost apreciate in fata altor competitori straini.

Un demo al lucrarii cu care echipa DotRo a participat in cadrul competitiei se gaseste la adresa http://www.webdesign-festival.com/2010/equipes/preselections/dotro/.

Cealaltă echipa calificata, Luno, a participat cu lucrarea: http://www.webdesign-festival.com/2010/equipes/preselections/luno/.

Felicitarile noastre si mult succes pe 3,4 si 5 iunie 2010, cand va trebui ca cele doua echipe sa demonstreze la Limoges ca studentii romani sunt cei mai tari!