Adina Dedu octombrie 20, 2011

ASUB ii invita, ca in fiecare toamna, pe studentii Universitatii din Bucuresti sa participe la campania de recrutare. Organizatia se adreseaza celor cu initiativa, pasionati de voluntariat si dornici de a lua parte in mod activ la o frumoasa desfasurare a vietii de student. Acestia vor avea oportunitatea  sa-si puna ideile in practica, sa se dezvolte profesional, dar si sa isi imbunatateasca abilitatile de lucru in echipa.

Campania de recrutare se deruleaza in perioada 17 octombrie – 4 noiembrie 2011. Primul pas presupune completarea unui formular intr-un mod cat mai orginal si mai atractiv, pana la data de 28 octombrie. A doua etapa este cea a interviului: dupa completarea formularului, studentii selectati vor fi chemati intre 31 octombrie si 4 noiembrie, la o intalnire cu membrii asociatiei,  pentru a dovedi ca merita sa faca parte din ASUB.

Studentii care doresc sa faca parte din echipa ASUB trebuie sa completeze formularul disponibil pe adresahttp://www.esurveyspro.com/Survey.aspx?id=d8cddc58-1814-4e6a-a5bb-e8a08b93e43f,  pana la data de 28 octombrie.

In functie de pasiunile si aptitudinile lor, candidatii pot opta pentru unul dintre departamentele:  Invatamant si cultura,ProiecteInformare si PromovareRelatii si activitati ExterneOrganizare si activitati InterneEconomicMonitorizare si Evidenta Statistica.

Asociatia Studentilor din Universitatea Bucuresti (ASUB) este singura organizatie studenteasca constituita legal la nivel de Universitate si recunoscuta de catre forurile superioare ale UB, ca partener egal in luarea deciziilor. Echipa ASUB, formata din tineri cu atitudine, cu aspiratii inalte si care vor sa fie ascultati, are incredere ca urmatoarele generatii vor duce mai departe, ba chiar vor imbunatati, tot ceea ce a gandit si a creat pana acum.