Hoza Nicoleta Valeria decembrie 4, 2014

cover-bacauBuzzCamp, cel mai complex eveniment bianual dedicat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18-26 de ani, revine pe 9 decembrie, la Hotel Dumbrava din Bacău. Studenții și tinerii absolvenți sunt așteptați să descopere cum se pot dezvolta în secolul vitezei și care sunt “tool-urile” care îi pot ghida spre o carieră de succes.

Valentin Măzăreanu – trainer SCC și Alina Moscu – șef serviciu resurse umane British American Tabacco și multi altii, sunt invitații noii ediții.

Selecția se realizează în baza formularului de înscriere și a CV-ului, iar confirmarea locului asigură participarea la conferinta evenimentului. Pentru workshop-uri, candidații vor fi selectați în funcție de profilul solicitat de companiile participante.

Programul BuzzCamp Bacău
09.30 – 10.00 – Înregistrarea participanților
10.00 – 12.00 – Conferința ”Atitudinea care îți schimbă viața”
12.00 – 12.30 – Fotolii de consiliere SCC
12.30 – 14.00 – Workshop ArcelorMittal
– Workshop SCC – ”1 day@SCC”

Înscrierile pentru BuzzCamp Bacău sunt deschise la link-ul: http://buzzcamp.ro/event/bacau/inscriere/ , iar înscrierea și participarea la eveniment sunt gratuite.

Mai multe informații privind programul BuzzCamp sunt disponibile pe site-ul evenimentului și pe pagina de Facebook.

Despre BuzzCamp
BuzzCamp este un eveniment bianual de business cu target young organizat de Inspire Group. Companii de top, traineri specializați, speakeri motivaționali și persoane publice vin să comunice cu tinerii pe teme de dezvoltare personală și orientare în carieră – conferințe, workshop-uri și seminarii, concursuri, tombole, difuzari video și reclame pe ecrane în pauze, sesiuni de „fotolii de consiliere” în fiecare pauză, colțul oportunităților de carieră unde participanții își pot lăsa CV-urile și multe alte posibilități de comunicare cu tinerii.