Hoza Nicoleta Valeria martie 5, 2014

laura-cosoi-isi-va-invita-prietenii-intr-o-camera-obscura_3Curtea Veche Publishing lansează prima carte de bucate semnată Laura Cosoi. Volumul ‘Rămâi la masă? Rețete de suflet pentru cei dragi’ este un jurnal culinar, splendid ilustrat, unde sunt adunate rețete sănătoase pe care Laura Cosoi le îndrăgește — feluri de mâncare pe care le prepară adesea, spre deliciul familiei și al prietenilor de suflet.

‘Există momente în viață când timpul merită să se oprească în loc. Masa cu cei dragi este unul dintre ele, așa că am adunat în această carte rețete sănătoase și gustoase pe care eu le gătesc pentru familia și prietenii mei.'(Laura Cosoi)

Cunoscuta actriță și vedetă TV, apreciată pentru stilul de viață echilibrat bazat pe o alimentație sănătoasă, dans și sport, dorește să împărtășească publicului pasiunea sa pentru gătit și trucurile personale care fac ca fiecare zi să fie frumoasă și sănătoasă; Laura Cosoi a participat la sezonul III din emisiunea MasterChef, difuzat la PRO TV în octombrie — decembrie 2013, ajungând până aproape de finala concursului.

Rețetele din carte sunt ușor de pregătit, rapide și pline de ingrediente sănătoase. De la supe și aperitive până la salate și deserturi, luăm parte la o incursiune în lumea culinară a unei vedete — a cărei intenție, după cum ea însăși mărturisește, este de a destăinui o frântură din universul ei, din modul în care își petrece timpul liber, din ceea ce dorește să împartă cu toți cei dragi. Astfel, dincolo de o carte de bucate, Laura Cosoi oferă în dar admiratorilor ei o mostră a stilului său de viață, o exprimare a bucuriei nu doar de a te hrăni echilibrat, ci și de a trăi armonios, cu pasiune și iubire.

Volumul este inclus în colecția Să fii sănătos de la Curtea Veche Publishing și este disponibil la prețul de 37 lei pe site-ul editurii și în librăriile din toată țara.