Adina Dedu decembrie 12, 2010

Asociatiile studentesti sunt care mai de care mai receptive la campaniile umanitare organizate in perioada Sarbatorilor de Iarna. De la petreceri tematice, la concerte, de la strangeri de fonduri la concerte de colinde sau proiectii de film, toate par sa fie primite cu bratele deschise de ceilalti studenti, care doneaza din putinul lor copiilor aflati la nevoie.

Weekend-ul acesta Complexul Grozavesti a fost vizitati de Mosi Craciuni si de Craciunite cu bonetele rosii in cap si saculeti. Plini saculeti, dar darurile din ei nu erau de dat studentilor, ci studentii trebuiau sa umple saculetii. Deghizati in Mosi si Craciunite au fost voluntarii Asociatiei Studentilor Biologi care au batut din usa in usa in caminele din Grozavesti si au primit donatii de la caministi.

Apogeul campaniei lor, desfasurate pentru a-i ajuta pe copiii de la Casa de copii Sfantul Iosif din Bucuresti, culmineaza cu o proiectie de film, ce va avea loc luni, 13 decembrie la ora 20 30 la Cinemateca Grozavesti aflata la etajul 1 al caminului D. Se va proiecta un film de Craciun: A Christmas Story (1983).

Taxa de intrare este de 3 lei, dar puteti veni si cu jucarii, dulciuri, carti pentru cei mici, orice credeti voi ca este de trebuinta acestora.

Biologii lui Mos Craciun