bogdan.daradan iunie 17, 2010

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) va lansa in premiera primele patru jocuri 3D pentru PlayStation 3:  Wip Eout HD, SuperStardust HD, PAIN si un demo MotorStorm – Pacific Rift.

Noile gadget-uri 3D vor avea un pret de pornire de 30 euro dar pot fi achizionate si GRATIS daca cumperi  un televizor Sony Bravia 3D TV.

SuperStardust HD

SuperStarDust HD este o experienta captivanta si naucitoare. Chiar daca storyboard-ul nu e prea „avansat” vei putea experimenta pe „viu” senzatia teleportarii sau vei scoate eroul galatic din tine in lupta cu asteroizii 3D. Doar incearca sa-ti Imaginezi cum e sa vezi un asteroid gigant venind spre tine in timp ce tu lupti sa salvezi planeta cu arme demne de secolul XXV.

WipEout HD

Vrei sa simti ca zbori? Vrei sa iti creasca adrenalina? Te-ai saturat de filmuletele de 10-15 minute din salile de cinema unde esti legat de un scaun si nici nu stii cand s-a terminat experienta ta 3D? Uita de toate aceste lucruri pentru ca WipEout HD vei zbura, vei conduce cu viteza vantului si vei simti „pe viu” cele mai incitante senzatii.

Pain

Pain este un joc demential unde, cu ajutorul unei catapulte vei lovi oameni de pereti, ferestre, canistre de benzina si de masini. Doua dintre modurile de joc au fost concepute special doar pentru platforma 3D – Alien Toss si Ice Blocks.

MotorStorm 3D Pacific Rift

In acest joc 3D vei conduce un buggy prin zona mortala Kanaloa Bay Vei simti pe „viu” ce inseamna sofatul fara centura prin jungla luxurianta. Merita incercat!