catalina noiembrie 27, 2009

„Olimpiada de Afaceri” este o competitie, sprijinita de Ministerul Tineretului si Sportului, Directia Generala Programe pentru Studenti si Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti, realizata in colaborare cu S.C. Core Target Media S.R.L. si Asociatia Tinerilor din Romania, prin care Asociatia Pro-Youth isi propune sa stimuleze conceperea unui plan de afaceri viabil de catre studenti.

O consecinta a tranzitiei catre economia de piata dar si a cresterii treptate a nivelului de trai este reprezentata de lipsa de entuziasm a studentilor in ceea ce priveste obtinerea independentei financiare. Obiectivul proiectului urmareste oferirea unor stimuli consistenti pentru determinarea studentilor sa demareze activitati antreprenoriale. 

Dincolo de limbajul specific proiectelor, ne-am gandit ca e un moment bun pentru suplimentarea bugetelor studentilor cu idei de afaceri, asa ca pentru cele mai bune 20 de idei justificate oferim cate 475 lei.

Astfel, numai completand formularul pe care il gasesti aici si trimitandu-l in timp util – pana la sfarsitul zilei de luni, 30 noiembrie 2009 – la adresa de email business@pro-youth.org, vei putea castiga!