catalina noiembrie 2, 2011

NESTLE Professional derulează în perioada 1-30 noiembrie 2011, o promoţie naţională destinată consumatorilor NESCAFÉ Alegria. Promoţia “Scoate-ţi banii de la automatul NESCAFE” se adresează consumatorilor ce îşi achiziţionează cafeaua de la automat, fiecare pahar cumpărat în perioada promoţiei echivalând cu o şansă de câştig.

În comunicarea promoţiei către consumatori, paharul este elementul principal, fiecare având inscripţionat un cod unic, ce asigură înscrierea în promoţie, atunci când este trimis prin SMS la 1790, sau înscris pe www.automatuldepremii.ro ori pe www.facebook.com/Nestle ProfessionalRO.

Premiile  vor fi extrase  în direct la  Europa FM,  extragerile putând fi urmărite si pe site-ul campaniei www.automatuldepremii.ro. Se vor extrage 10 premii a câte 100 euro în fiecare zi, 1 premiu de 2500 euro în fiecare săptămână şi marele premiu, în valoare de 10,000 euro, la finalul promoţiei, pe 1 decembrie 2011.

“Ne face plăcere să răsplătim regulat fidelitatea consumatorilor noştri prin astfel de promoţii. Dacă în anii trecuţi am încercat să ghicim care le-ar fi dorinţele şi să le venim în întâmpinare cu premii pe măsură, de această dată toate premiile sunt în bani, lăsându-le câştigătorilor misiunea “dificilă” de a decide în ce scopuri îi vor folosi”, spune Ovidiu Tunaru, Country Business Manager Nestle Professional .

Promoţia este implementată la nivel naţional  cu ajutorul partenerilor autorizaţi NESTLE PROFESSIONAL  şi dezvoltată  împreună cu agenţiile  Mercury360 şi Zenith Media.