Adina Dedu decembrie 13, 2010

Se zice ca toti suntem mai buni in perioada Sarbatorilor de Iarna: daruim mai cu drag, zambim mai mult, renuntam la orgolii, ii ajutam pe cei care au cea mai mare nevoie de noi.

Voluntarii din asociatiile studentesti sunt printre cei care isi asuma cel mai serios rolul de Mosi Craciuni in perioada aceasta, incercand sa schimbe lumea celor mici.

Uniunea Studentilor din Romania (USR) a lansat o campanie pe Facebook: Pagina lui Mos Gerila, desfasurata sub deviza „La cererea capitalistilor, Mos Gerila revine”. Astfel, sunt promovate evenimente umanitare organizate de 23 de ONG-uri in peioada 14-18 decembrie. Acestea variaza de la petreceri, strangeri de fonduri sau jucarii la licitatii de vedete, seri de colinde, concerte folk, de la ┬áserate, expozitii cu vanzare la baluri de caritate, serbari cu daruri pentru copii si spectacole cu invitati de seama.

Campania isi va avea apogeul joi, 16 decembrie, incepand cu ora 18 00, cand la Sala Polivalenta va avea loc concertul caritabil de colinde „Dupa datini colindam”, sustinut de ASTO Bucuresti. Accesul la concert se face pe baza de invitatie, pe care o puteti obtine dand like profilului de Facebook al lui Mos Gerila, iar apoi like pozei cu invitatia la eveniment. Invitatie o puteti ridica de la sediul USR de la Casa de Cultura a Studentilor.

Mos Gerila sau Mos Craciun, ziceti-i cum vreti voi, va asteapta saptamana ce vine cu tolba plina de evenimente caritabile. Nu ramaneti indiferenti in fata suferintei celor de langa voi!