bogdan.daradan noiembrie 6, 2012

Proiectul Modele pentru TINEri se doreste a fi cea mai puternica sursa de inspiratie, idei si motivatie pentru tinerii valorosi din Romania. Este unul dintre cele mai pretentioase si totodata ambitioase proiecte implementate de catre Clubul Studentilor CS-URA si credem in reusita sa si a impactului pe care acesta il poate avea in randul “TINErilor”.

Clubul Studentilor din Universitatea Romano-Americana inseamna, inainte de toate, o echipa de oameni
extraordinari, locul unde evenimentul urmator din cadrul facultatii tale capata contur si locul unde ideile studentilor
prind viata.

Traim intr-o societate unde tinerii sunt din ce in ce mai preocupati de problema angajabilitatii in Romania. A 3-a edie a proiectului aduce in fata aceasta problema angajabilitatii tinerilor în 2013 și succesul în carieră, iar la final cei care participa la acesta aconferinta au posibilitatea de a castiga o serie de intershipuri si joburi in domeniul consultantei de business, oferite de unul dintr e speakeri.

Astfel, dupa succesul inregistrat de primele doua editii, care i-a adus fata in fata pe Doru Octavian Dumitru, Marian Stas siCrina “Coco” Popescu, Cosmin Alexandru si Florin Grozea cu peste 400 de tineri, va invitam la editia cu numarul trei.

Conferinta va avea loc Miercuri, 7 Noiembrie, ora 18.00 in Sala Senatului a Universitatii Romano – Americane si ii are ca invitati pe:

Marius Ghenea, Alex Dinu, Bogdan Dărădan și Mihail Mușat!

O mostra despre ,,dulcea nebunie,, de la ultima editie!