bogdan.daradan noiembrie 14, 2011

VentureConnect anunţă un program de mentorat activ pentru pregătirea întâlnirii din 23 noiembrie, de la Hotel Intercontinental. Astfel, toţi cei prezenţi în cadrul acestei ediţii VentureConnect beneficiează de două sesiuni de mentorat: prima dedicată structurii prezentării – susţinută de Dragoş Rouă, iar cea de-a doua gândită pentru îmbunătăţirea abilităţilor de public speaking – condusă de Lucian Mîndruţă.

 Lucian Mîndruţă, jurnalist, prezentator, scriitor, iar în prezent Creative Marketing Director Mediafax Group va susţine un curs de mentorat pentru antreprenorii prezenţi în cadrul VentureConnect. Programul este gândit pentru a înlesni comunicarea antreprenor – investitor şi totodată pentru a întări prezenţa scenică a celor ce îşi susţin proiectele. Astfel, timp de o zi, toţi antreprenorii ce vor susţine prezentări în cadrul VentureConnect vor învăţa şi repeta alături de Lucian Mîndruţă tehnici de comunicare şi structură a discursului.

Proiectele pentru această întâlnire VentureConnect pot fi depuse până marţi, 15 Noiembrie. Detalii pe site-ul www.ventureconnect.ro.

 Susţinătorii evenimentului VentureConnect din această toamnă sunt: Microsoft BizSpark (un program global ce vine în întâmpinarea antreprenorilor cu o ofertă completă: acces la produsele Microsoft de dezvoltare şi testare, vizibilitate şi resurse de marketing),  School for Startups (liderul furnizorilor britanici de training în domeniul afacerilor, oferind participantilor adevarate lecţii de afaceri şi metode practice pentru atingerea reuşitei în afaceri), OKIAN (una dintre cele mai importante librării online din Romania) şi A.R.M.O. (Asociaţia Română a Magazinelor Online).