bogdan.daradan iunie 9, 2011

Sunt la Recicloniada si mi-am inceput ziua cu un mar verde inconjurat de bannere cu onlinestudent, amelie.ro si businesslive.ro. Se monteaza de zor corturi, se afiseaza bannere, roll-up-uri cu diverse mesaje eco si se pregateste scena celor de la Sistem. Voi reveni cu poze fierbinti realizate la 30 de grade in Soare si cu multe lucruri interesante. Momentan relationez cu Bogdan Gavrila la centrul spa de relaxare studenteasca – Terasa din Grozavesti.

Astept ora 12 cand va incepe nebunia reciclarii. Si daca tot vom vorbi de reciclare, eu zic ca dupa ce vom recicla PET-uri, telefoane mobile uzate si baterii consumate sa ne apucam sa reciclam si studentimea…Sa reciclam orele pe care le pierd acum in stresiune cu ore de picnic la iarba verde, sa reciclam noptile lor nedormite cu tone de cafea pe nopti de vara sub cerul marii. Sa incepem sa ne reciclam pe noi ca sa putem recicla si mediul. Stati conectati pentru ca din ceas in ceas voi posta ce se mai intampla pe aici prin campusul Grozavesti.

Pana atunci sa reciclam frumos pentru un mediu sanatos!

UPDATE 11:30! Atmosfera a devenit exploziva in campus. Pe scena de langa caminul A1 din Grozavesti a inceput sa curga din boxe un rock curat 100%.  Daca tot reciclam sa o facem cel putin intr-un mediu energic, iar pe canicula asta de afara doar rock-ul te mai scoate din letargie. Revin!

UPDATE 11:48! M-am intalnit cu Ariel care are si el stand de sef de trib:) Am facut si primele poze:)

UPDATE 12:40! A inceput recicloniada cu o dezbatere romano-franceza despre reciclare, despre deseuri menajere si selectarea deseurilor.  Ariel a inceput sa imparta limonada cu muuulta gheata, descult in iarba a inceput sa imparts cafea si langosi iar noi am inceput sa impartim mere. Standul ne-a fost vizitat de Aliana Rateanu si asteptam in continuare vizitatori.

UPDATE 14:00! Scriu atat de tarziu pentru ca Recicloniada a fost tulburata de o furtuna nervoasa. Dupa deseuri din PET-uri luate pe sus si flyere zburatoare, lucrurile s-au asezat si lumea incepe sa se deschida pentru networking, un pahar de limonada rece made by Ariel si langosi servite desculte pe iarba.

Desi iarba e uda iar corturile, scaunele si mesele arata ca scoase de sub dus, oamenii sunt zambitori si dornici de reciclare:)

UPDATE 15:00! A iesit soarele 🙂 Recicloniada 2011 continua! Cei de la SISTEM fac probele de sunet. Se aud tobele, se anunta o seara si o petrecere incendiara!

O galerie foto fierbine!


2 thoughts on “Live blogging de la Recicloniada! Sa reciclam studentimea din campus! FOTO

  1. @Ale Lumea s-a ascuns sub corturi. Noroc ca s-a terminat, putem sa ne vedem de ale noastre acum. 😀

Comments are closed.