bogdan.daradan octombrie 18, 2011

JCI Timişoara în parteneriat cu Organizatia Studentilor Basarabeni din Timisoara, va lansa, în data de 10 noiembrie 2011, programul de mentorat „Succes în România” pentru studenţii români născuţi în afara graniţelor ţării. Acest proiect are drept scop integrarea socio-culturală a studenţilor etnici români veniţi la studii din afara ţării, precum şi susţinerea acestora în plan personal şi profesional.

Participanţii la proiect urmează să fie studenţi de anul întâi, de origine română, născuţi în afara României, în ţări precum Republica Moldova, Ucraina, Bulgaria, Ungaria, Macedonia, Albania, Serbia, Grecia sau altele.

În Timişoara, la acest program vor participa 15 studenţi, care vor fi selectaţi în baza unor criterii: studentul trebuie să fie de origine română şi să fie născut în afara ţării, să fie în anul întâi de studii, să facă facultatea în oraşul unde se desfăşoară proiectul, să răspundă cu atenţie, responsabilitate şi cu seriozitate la toate întrebările din formularul de înscriere.

Perioada de înscriere este 17 octombrie 2011 – 30 octombrie 2011. Candidaţii vor completa formularul de înscriere de pe site-ul www.timisoara.succesinromania.ro şi vor trimite un CV şi o scrisoare de intentie/motivare la adresa de e-mail irinabistritchi_osb@yahoo.com. Aplicaţiile trebuie publicate până la data limită, 30 octombrie 2011.

Studenţii care vor fi selectaţi, vor fi anunţaţi personal despre următoarele acțiuni ce urmează a fi întreprinse în cadrul proiectului.