Hoza Nicoleta Valeria martie 1, 2014

1980056_835845606441659_1409428052_oDiverta și Editura Allfa vă invită sâmbătă, 1 martie, de la ora 17.00, la o întâlnire cu Paula Săcui, autoarea romanului Nu mi-e frică. Evenimentul va avea loc în magazinul Diverta din Băneasa Shopping City.

Primii care vor sosi la eveniment vor fi premiați pentru promptitudine de Diverta si Editura ALL, însă trebuie, mai întăi, să “îi dea” autoareai papucii. Metaforic vorbind, căci nu trebuie decât să îi arate.

Paula Săcui a lansat pe pagina de Facebook a cărtii Nu mi-e frică o invitație inedită către toți cei care își doresc să o cunoască: aceea de a-și aduce la eveniment papucii de casă. Totul a plecat de la un mic accident pe care autoarea l-a avut săptămâna trecută, când și-a fracturat un deget de la picior.

Cum ghipsul o împiedică să poarte încălțări normale, Paula a decis să vină la eveniment în… papuci de casă. Nu își dorește ca invitații să poarte și ei același tip de încălțări, însă îi provoacă să își aducă cu ei papucii.

Mai mult, o parte dintre prietenii și cititorii autoarei au postat pe Facebook fotografii cu încălțările în care stau prin casă. Printre ei, Paula Herlo și Andreea Esca.

Scrisă în doar 14 zile, prima carte a Paulei Săcui – editor al Stirilor Pro Tv este nu doar un best-seller, ci și una dintre cele mai controversate cărți ale momentului. Este ”o carte cu multă iubire și ură’, după cum mărturisește chiar autoarea. Și continuă: “Pentru cei care se întreabă, deși semănăm, nu sunt eu cucoana aia de pe copertă. Eu sunt cealaltă. Mult mai cuminte, cu un aer de secretară parasită de Gicu într-o stație de metrou.”

Dacă este așa sau nu, cititorii se vor convinge singuri pe 1 martie, de la ora 17.00 pentru că Paula le promite o discuție sinceră și deschisă despre cum este ea și cum a scris această carte, despre temeri, dragoste, ură, sensibilitate și superficialitate.

1980056_835845606441659_1409428052_o

 

Paula Săcui este jurnalist și și-a lansat volumul de debut Nu mi-e frică pe 23 noiembrie la Targul de carte Gaudeamus, în prezența unora dintre cei mai cunoscuți și apreciați oameni de televiziune din România.

Nu mi-e frică s-a bucurat de un succes uriaș încă de la lansare, primul tiraj epuizându-se din prima luna.

Galosi-Nu-mi-e-frica