Hoza Nicoleta Valeria noiembrie 28, 2014

cover-bacauBuzzCamp, cel mai complex eveniment bianual dedicat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18-26 de ani, revine pe 9 decembrie, la Hotel Dumbravă din Bacău.

Studenții și tinerii absolvenți vor fi puși față în față cu companii de top, speakeri motivaționali și persoane publice venite special pentru a comunica pe teme de dezvoltare personală și pentru a interacționa cu cei prezenți prin intermediul workshop-urilor, dar și prin sesiuni one-to-one în cadrul fotoliilor de consiliere.

Încă de la înființare, BuzzCamp a atras mii de tineri profesioniști interesați de dezvoltarea lor personală. Conceptul evenimentului are ca scop educarea participanților și integrarea acestora în comunitatea deja formată prin acordarea cetățeniei BuzzCamp – document ce atestă curiozitatea și dorința tinerilor de a se dezvolta personal și profesional.

Programul BuzzCamp Bacău include conferința cu tema ”Atitudinea care îți schimbă viața”, în cadrul căreia vor fi prezenți speakeri precum Ciprian Saramet – Training Programme Manager SCC și Alina Moscu – Șef Serviciu Resurse Umane British American Tabacco, precum și workshop-ul „1 day@SCC” susținut de către echipa STC. O altă companie prezentă în cadrul evenimentului este Acelor Mittal, compania din Galați.

”BuzzCamp este mai mult decât un eveniment de business. În cadrul evenimentului, tinerii găsesc răspunsuri la întrebările pe care le au și sfaturi direct de la potențialii angajatori”, a declarat Sabina Popârlan, Marketing and Communication Manager Inspire Group.

Pe lângă București, anul acesta BuzzCamp ajunge în alte 6 orașe unde tinerii profesioniști, studenții și absolvenții vor fi puși față în față cu speakeri de renume pentru a discuta despre dezvoltarea personală și orientarea profesională a fiecăruia.

Programul BuzzCamp 12
– București – 4-7 noiembrie 2014, Hotel Minerva
– Brașov – 11 noiembrie 2014, Hotel Ambient
– Sibiu – 13 noiembrie 2014, Hotel Continental
– Cluj – 18 noiembrie 2014, Grand Hotel Napoca
– Timișoara – 20 noiembrie 2014, Hotel Timisoara
– Iași – 26 noiembrie 2014, Hotel Traian
– Bacău – 9 decembrie 2014, Hotel Dumbrava

Înscrierile pentru BuzzCamp Bacău sunt deschise la link-ul: http://buzzcamp.ro/event/bacau/inscriere/, iar înscrierea și participarea la eveniment sunt gratuite.

Mai multe informații privind programul BuzzCamp sunt disponibile pe site-ul evenimentului și pe pagina de Facebook.

cover-bacau