Hoza Nicoleta Valeria octombrie 7, 2014

10685528_396815420470209_6580300940938548162_nGrupul MOL dă startul unei noi competiții de recrutare în rândul studenților și absolvenților de la facultățile cu profil geotehnic.

Studenții din cele 14 universități selectate pentru a participa în program se pot înscrie în perioada 1 — 23 octombrie pe platforma dedicată jocului. Primele trei echipe clasate au șansa de a fi recrutate în structura Grupului MOL într-un program de dezvoltare a carierei care durează 18 luni, ‘UPPP Technical Placement Program’ și premii în valoare totală de 20.000 EUR.

‘Suntem încântați că am dezvoltat programul UPPP prin care oferim șansa tinerelor talente să se dezvolte în cadrul diviziei de Exploare si Productie a Grupului MOL. UPPP se adresează acelor studenți care sunt deschiși provocărilor reale și cărora nu le este teamă să se înscrie într-o competiție de asemenea anvergură,’ a declarat Zdravka Demeter Bubalo, Vice Președinte HR al MOL Group.

Jocul presupune două etape, iar participanții trebuie să alcătuiască o echipă formată din trei studenți pentru a se putea înscrie. În prima etapă, care se desfășoară în mediul on-line, participanții trebuie să rezolve scenarii virtuale din sfera industrială și strategică. Cerințele problemelor reprezintă studii de caz reale cu care MOL Group s-a confruntat de-a lungul timpului în domeniul Explorării și Producției. În ce-a de-a doua etapă, jocul se desfășoară în timp real.

Poți găsi mai multe informații despre competiție, dar și despre alte programe de recrutare, accesând:
www.facebook.com/moluppp
www.uppp.info
www.uppp.info/enterifyoudare