bogdan.daradan noiembrie 17, 2011

Stiai ca Germanos

… a fost primul retailer care a lansat un pachet prepaid pe piaţa din România?

… a fost primul retailer care a folosit geamul vitrinei pentru a promova ofertele lunii?

… a fost primul retailer care a publicat un catalog de produse din piaţă?

… a fost primul retailer care a renunţat la politica de interacţiune de vânzări de tip „stând jos/la birou”?

… a fost primul retailer care a lansat transferul agendei de telefon a clienţilor (G-Agenda)?

… este singurul retailer care oferă „primul ajutor” pentru telefoane în cadrul magazinelor?

… este singurul retailer care oferă garanţie pe viaţă pentru telefoanele mobile?

Astazi, 17 noiembrie, Germanos Romania si-a conturat istoria in preajma unor oaspeti de seama si invitati. De la prima baterie din 1996 pana la ultimul smartphone, Germanos a fost un brand pe piata romaneasca in materie de invotatie si tehnologie.

Cu milioane de vizitatori şi milioane de produse vândute, Germanos Telecom România a devenit unul dintre jucătorii-cheie de pe piaţa telecom, fiind cotat in prezent ca retailer-ul Nr.1 in materie de telecomunicatii.

Azi, de la telefoane la camere video, de la aparate de fotografiat la laptop-uri, Germanos nu a incetat vreodata sa iasa de sub deviza…Te conectam cu tehnologia prin excelenta. Serviciile de calitate, inovatiile implementate in relatia retailer-client precum G-Garanţie, G-Agenda, G-Ticket, G-Service şi multe altele, au facut din Germanos un campion.

Germanos are în prezent peste 1.000 de angajaţi, cu o vârstă medie de 27,5 ani, iar la finalul lui septembrie 2011,  Germanos România avea peste 220 de magazine la nivel naţional, fiind parte din canalul de distribuţie al COSMOTE România, care includea aproximativ 600 de puncte de vânzare în întreaga ţară.

Vrei sa fii cool si fresh in materie de IT si tehnologie!? Invata de la profesionistii Germanos pentru ca de 15 ani de conecteaza cu tehnologia!