Hoza Nicoleta Valeria mai 7, 2014

BANNER-WEB_300X200px_ONLINE-STUDENTPentru al doilea an consecutiv , pe 11 mai începând cu ora 10.00, locuitorii sectorului 6, şi nu numai, sunt provocaţi la mişcare – Vino şi arată că eşti cel mai bun alergător!

Crosul Universităţii Bucureşti, Cora Lujerului Challenge se desfăşoară şi în acest an în capitală, pe un traseu de 3.800 metri şi cuprinde următoarele zone: Piaţa Operei (Facultatea de Drept) – Splaiul Independenţei – Şoseaua Cotroceni – Bulevardul Iuliu Maniu – Parcarea Cora Lujerului.

Participanţii se pot înscrie la una dintre următoarele categorii:
-Cursa copiilor – 12-16 ani
-Cursa elevilor – 17-19 ani
-Cursa seniorilor – 19-41 ani
-Cursa veteranilor – peste 42 de ani
-Cursa angajaţilor Cora
-Cursa studenţilor UB
-Cursa angajaţilor Universităţii Bucureşti

Organizatorii crosului au pregătit premii “la moda” pentru fiecare dintre învingătorii acestor categorii. Acestea vor consta în: LCD-uri, laptop-uri, tablete, aparate foto, e-book-uri, etc.

Te poţi înscrie în ziua crosului, începănd cu 7.30 dimineaţa, la standurile amenajate pe terenul de fotbal din curtea Facultăţii de Drept.

Departamentul de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii din Bucureşti şi hipermarketul Cora Lujerului organizează această competiţie de tradiţie pentru a aminti bucureştenilor cât de plăcut este să facă mişcare, dar şi pentru a le oferi iubitorilor de competiţii sportive şansa să urce pe podium.

Pentru că mişcarea înseamnă sănătate, iar o viaţa activă înseamnă o stare de bine, nu rata startul crosului de duminică, de la ora 10.00, din faţa Facultăţii de Drept (Bd. Mihail Kogâlniceanu, nr. 36-46, sector 5).

BANNER-WEB_300X200px_ONLINE-STUDENT