catalina iulie 13, 2011

Competitia PUMA Social s-a incheiat cu brio! Adina Militaru , Director Marketing PUMA ,  ne-a oferit detalii despre castigatori:

„Romania ocupa un loc fruntas in topul international , fiind tara cu cele mai multe vizualizari , cele mai multe voturi si cele mai multe comentarii la filmuletele incrise in competitia PUMA Social.

Mai mult decat atat , filmuletele celor cinci Atleti  After-Hours care au castigat competitia, sunt cele mai vizionate 5 filmulete din intreaga lume  , dintre cele incrise pe aplicatia de facebook.

Multumim juriului care a avut un rol extrem de important in competitie , incurajand inscrierile , atletii , votarile si comentariile. Ei au fost liantul campaniei si cu drag ii asteptam si in proiectele viitoare : Guess Who, Dj Optik ( Bogdan M oldovanu) , Dj Olix ( Oliver Simionescu ) si Cristina Chipurici .

Si iata atletii pe care i-am ales impreuna , dupa o analiza atenta  a tuturor inscrierilor :

Competitia de Ping-Pong : Andrei Musat.

Andrei lucreaza la Radio 21 , nu este un geniu al acestui sport 🙂 , dar este suficient de indraznet si creativ  in ping-pong, cat sa il declaram Atletul nostru favorit la  aceasta categorie.

Andrei , ajutat de  amicul lui,  Mircea Gheorghe, a realizat cateva filmulete pe care le-a incarcat in competitia de ping-pong si  a creat un buzz extraordinar.

Filmuletul ” Ping-pong against the train ” a facut peste 10.000 de vizualizari  numai in primele 2 zile si este al doilea cel mai vizualizat filmulet din competitie  . Este drept ca ne-a cam stat inima in loc in momentul vizionarii lui , dar am trecut peste socul de adrenalina , mai ales ca un Atlet After-Hours  trebuie sa aiba si o doza suficienta de indraznela si curaj , cat sa dea culoare echipei si  competitiei.

Uite asa , cel de-al doilea Atlet castigator  , de data asta pentru competitia de fussball , a fost ales Mircea Gheorghe,  realizatorul   filmuletului „tramway ” . Baietii au facut din nou echipa si au plimbat masa de fussball prin tot orasul : au jucat intr-o  barca pe lac , si-au incarcat bateriile la drive-ul unui fast-food ,  fara sa conduca altceva decat masa lor de fussball  , au ajuns si in Piata Romana si s-au instalat pe trecerea de pietoni,   in timp ce masinile asteptau  la semafor, iar ceilalti trecatori  priveau uimiti  tinutele  lor „de vara”.. dar filmuletul care noua ne-a placut cel mai mult este cel in care ei jucau  fussball in tramvai , intre doua statii , fara sa observe privirile siderate  ale celor din jur . Votat si adjudecat!

Castigatorul competitiei de biliard este Gabi Visoiu, campion mondial la loviturile cu manta , lovituri jump  si lovituri cu recuzita . Gabi nu a castigat pentru performatele sale , sigur fabuloase.. , ci pentru filmuletul absolut senzational pe care l-a inscris in competitie ” Cel mai complicat trick-shot din istorie ”  – un filmulet creat special pentru PUMA Social, la realizarea caruia Gabi a muncit doua  zile si in care ne arata un  traseu extrem de ingenios pe care il parcurge o bila si recunoastem ca asa ceva chiar  ne-a lasat fara cuvinte  ! De altfel filmuletul lui este cel mai vizionat filmulet la nivel international.

In competitia de bowling , castigator este Marius Piticariu si el tot un campion  , ce a inscris un filmulet realizat in Oxygen Club, locul nostru preferta de intalniri PUMA Social si locul unde am avut petrecerea de lansare . Filmuletul lui este foarte dinamic , antrenant ,  iar Marius ne-a aratat ca in orice mod a asezat pe pista pantofii gigant PUMA Clyde si First Round , el reusea sa doboare cu maxima usurinta popicele. Filmuletul lui a fost printre primele inscrise in competitie si cel mai bun filmulet realizat in sectiunea de bowling – locul 4 international, ca numar de vizualizari .

Castigatorul la darts este Daniel Racoveanu, campion national la darts doi ani consecutiv , de trei ori campion national la culturism , vicecampion national la aruncarea discului si campion national la aruncarea greutatii. WOW! Performante greu de egalat .. Dar nu acestea ne-au interesat pe noi  , ci numeroasele idei ingenioase cu care Daniel a venit la un sport care poate parea destul de arid . El a adus si multa buna-dispozitie si ne bucuram sa avem in echipa un Atlet After-Hours care are  fizicul si antrenamentul unui Atlet „During the Hours” .

Multumim tuturor participantilor , pentru ca si din acest punct de vedere ne clasam pe un loc fruntas : locul 2 worldwide , din punct de vedere al numarului de filmulte incarcate.

Felicitari castigatorilor , avem  o echipa foarte frumoasa cu care o sa ne distram de aici incolo , mai ales ca asa cum am promis,  campania PUMA Social continua si anul viitor. Pana atunci , intram in cantonament. 🙂 ”

Multumim tuturor participantilor si ii felicitam pe castigatori  , avem  o echipa foarte frumoasa cu care o sa ne distram de aici incolo , mai ales ca asa cum am promis,  campania PUMA Social continua si anul viitor. Pana atunci , intram in cantonament. 🙂 ”

Premiile castigate de fiecare dintre cei 5 atleti sunt :
– 1000 EUR cash, pentru activitatile obisnuite ale unui atlet de noapte:  pentru taxiuri,  restaurante si shaormerii non-stop,  pentru deplasarea la petrecerile PUMA Social si la orice alte jocuri ar vrea sa participe…
– echipament PUMA  in valoare de 1.500 de euro.
– o super bicicleta PUMA, cu care sa se bicicleasca , desigur
– un card PUMA, cu discount de 50%, valabil un an, cu care sa-si bucure toti prietenii de suferinta, ca doar nu a facut singur sport  in atatea seri, nu?!
– 10 truse de supravietuire, menite sa il  camufleze atunci cand nu vrea sa se vada ca a pierdut inca o noapte. Adica:  parfum, antiperspirant, lenjerie intima , pasta si periuta de dinti,  pieptene ,  lama de ras si  spuma, bomboane mentolate , picaturi anti-ochi rosii, o  cartela telefonica  (pentru orice eventualitate) si un gel de par – pentru aerul proaspat, evident.  Si bineinteles un  loc glorios  in reprezentativa celor 5 atleti sociali din Romania!