Tineretul Liber mai 13, 2011

Asociatia Studentilor de la Limbi Straine (ASLS) a sarbatorit 12 ani de voluntariat si a organizat una dintre cele mai efervescente petreceri ale anului. La ceas aniversar, voluntarii ASLS dar si membrii alumni au facut urari si si-au amintit de experientele petrecute in cadrul organizatiei.

Iata cateva dintre urarile si gandurile pe care cativa membri le-au adresat ASLS-ului cu ocazia implinirii a 12 ani de activitate:

Mihaela Draghici ( presedinte ASLS, 2008-2009): It all comes down to people… La mine a inceput si continua cu oamenii frumosi din ASLS…gasca nebuna, plina de energie si idei, capabila sa mute muntii, pe care am cunoscut-o si indragit-o inca inainte sa fiu studenta…

Si la 12 ani de ASLS si alti vreo 5 de povesti frumoase, se cuvine un MULTUMESC. Multumesc ASLS ca am invatat ce inseamna cuvantul « echipa », am construit si construim inca lucruri minunate, ca facem oamenii mai buni si mai fericiti, ca ajutam tinerii sa se descopere si sa creeze lumea, ca zambesc si ma incarc cu energie de fiecare data cand ne intalnim.

Multumesc … pentru ca existati in universul meu, pentru ca mi-ati oferit sansa sa invat cate ceva de la fiecare dintre voi si ati contribuit la ceea ce sunt acum.

La multi ani ASLS…

Alexandra Enea ( presedinte ASLS, 2007-2008): “La multi ani Asls Romania ! Dupa 12 ani, povestea frumoasa continua, cu oameni si evenimente cel putin la fel de frumoase! Pentru cat mai multi ani incununati cu succese si intamplari demne de poveste! ”

Bogdan Gavrila ( presedinte ASLS, 2003-2005; mebru fondator al ASLS Romania): “La Multi Ani ASLS Romania ! 12 ani de voluntariat si de proiecte extraordinare alaturi de oameni din povesti. Pentru ca este o zi speciala, am pus o poza de profil din studentie cu celebrul tricou ASLS ”

Aliana Rateanu ( presedinte ASLS, 2009-2010): “La multi ani Asls Romania. Abia astept sa revad echipa mare la Petrecerea 12 ani de ASLS . In urma cu 4 ani, imi depuneam CV-ul la usa albastra. Ma laudam la parinti ca fac parte din liga studentilor si ma pregateam pentru cea mai frumoasa perioada din studentie. In 4 ani s-au schimbat multe: am fost blonda, roscata, bruneta si acum am reusit sa fiu incantata de culoarea naturala a parului meu. Rand pe rand astfel s-au schimbat multe in ceea ce ma priveste. Multumesc ASLS ca mi-ai oferit oportunitatea sa cresc frumos.”

Alice Proti ( presedinte ASLS, 2010-prezent): “11 mai sau ziua voluntarilor de ”sange albastru”! ASLS implineste astazi 12 ani de activitate in sfera voluntariatului, ani in care am crescut, am venit in sprijinul studentillor prin proiectele intreprinse(si nu numai), ne-am distrat, dar cel mai important:am devenit o familie!:-)”

Cristiana Palmes ( membru ASLS- HR): “La multi ani mandre Taur ASLS! La proiecte faine, la oameni faini (HR ), la multi bani ( MK ), la muuulta promovare ( PR ), la multa inspiratie ( Cooltural ), la multe colaborari ( Jobs ), la multe prietenii ( R.I.) si la multe laudate cazari&admiteri online ( Social )!”

Anda Ungureanu ( membru ASLS, coordonator departament JOBS): “Chiar daca esti HR-ist, Pr-ist, Job-ist, MK-ist, Social-ist, Cooltur-ist sau RI-ist… suntem MADE IN ASLS )”

Fotografii inedite de la petrecerea ASLS 12 ani: