Adina Dedu septembrie 26, 2011

Centrul RISS lanseaza doua programe de colaborare: colaborator intern si colaborator extern, destinate studenților, masteranzilor, doctoranzilor și cercetătorilor din domeniile relații internaționale, studii de securitate, geopolitică, științe politice, precum și domenii conexe.

 

Colaborator extern:

Cine?: studenți, masteranzi, doctoranzi și cercetători din domeniile relații internaționale, studii de securitate, geopolitică, științe politice, precum și domenii conexe, din 3 centre universitate: Cluj, Iași și Timișoara.

Când?: 6 luni, începând cu 1 noiembrie 2011.
Colaborator intern:

Cine?: studenților, masteranzilor, doctoranzilor și cercetătorilor din domeniile relații internaționale, studii de securitate, geopolitică, științe politice, precum și domenii conexe.

Unde?: în București.

Cand?: 3 luni, începând cu data de 1 noiembrie 2011.

 

Aceaste poziții nu sunt renumerate, în urma activității participanții vor primi adeverințe de practică și diplome.

 

Cei interesaţi pot trimite aplicaţiile lor:

– pentru poziția de colaborator intern: CV, o scrisoare de motivaţie şi un articol pe un subiect din domeniile specifice activităţii Centrului Român pentru Relaţii Internaţionale şi Studii de Securitate (maxim 800 de cuvinte) până la data de 20 octombrie 2011.

 

– pentru poziția de colaborator extern: CV, scrisoare de motivație și o propunere de proiect pe care să-l implementeze ulterior sub egida Centrului Român pentru Relaţii Internaţionale şi Studii de Securitate până la data de 20 octombrie 2011.

 

Selecţia se va face în două etape eliminatorii: dosarul de aplicare (CV, scrisoare de intenţie şi articol/proiect) şi interviu.

 

Perioada pentru depunerea aplicațiilor este 5 octombrie – 20 octombrie 2011.

 

Pentru înscrieri şi informaţii suplimentare, puteţi să ne contactaţi la adresa de e-mail: sorina.ciotirca@centrulriss.com. Va rugam sa mentionaţi in subiectul mail-ului “internship” sau “colaborator extern”, in functie de optiunea dumneavostră.
Mai multe amănunte puteți găsi la adresa: http://www.centrulriss.com