Adina Dedu decembrie 14, 2011

Asociaţia Studenţilor din Universitatea Bucureşti (ASUB) încearcă, în luna cadourilor, să vină în ajutorul copiilor cu dizabilităţi de la Școala Specială Numărul 10 din București, organizând o serie de evenimente caritabile.

Numit sugestiv “Ajun în Grozăveşti”, acestui eveniment îi sunt dedicate 3 seri tematice, fiecare dintre ele invocând atmosfera de sărbătoare, bucurie şi dorinţa de a dărui. Scopul echipei ASUB este strângerea de fonduri pentru achiziţionarea  şi oferirea de cadouri care constau în alimente, jucării sau obiecte de îmbrăcăminte. Toate acestea se vor întâmpla, bineînţeles, cu ajutorul studenţilor din Campusul Grozăveşti, dar nu numai.

Astfel, pentru a face o bucurie unor persoane care merită şi care au nevoie, studenţii sunt invitaţi joi, 15 decembrie 2011, la ora 20:00, să împodobească bradul plasat în incinta Campusului și să asculte un concert de colinde, susținut de Corul Studenților Facultății de Teologie (ASTO). În ce de-a doua seara, sâmbătă, 17 decembrie 2011, la ora 20:00, Trupa ACUM va concerta, sărbătoarea continuând în Filos Pub, la karaoke. În ultima seară, şi anume duminică, 18 decembrie 2011, Dana Mareş va susţine un concert de colinde, de la ora 20:00, urmând ca ornamentele de Crăciun făcute de copiii cu dizabilități de la Școala Specială Numărul 10 din București să fie licitate. Evenimentul se încheie la karaoke, în Filos Pub.

Voluntarii ASUB, împreună cu studenţii participanţi, vor face tot posibilul pentru a îi ajuta pe copiii de la Școala Specială Numărul 10, nu doar oferind cadouri materiale, ci şi transmiţându-le gânduri bune, zâmbete şi multe încurajări.