Hoza Nicoleta Valeria noiembrie 20, 2014

unnamed (10)La 8 ani de la primul comunicat de presa trimis, agentia de marketing Creative Ideas lanseaza Bursa de Idei Creative, un program ce sustine oameni, business-uri si proiecte la inceput de drum prin intermediul unei campanii de marketing oferita pro bono castigatorilor.

Aniversarea celor 8 ani aduce si un rebranding la nivel de website, trecand dincolo de sfera de activitate a unei agentii clasice prin pozitionarea pe nisa unei reviste inspirationale cu povesti si oameni ce se remarca in domeniul lor de activitate. Expertiza reorientarii pe acest segment are in spate experienta publicatiei online www.instilulmeu.ro, o revista de lifestyle ce se adreseaza consumatorilor destepti, ce face parte din grupul Creative Ideas.

“Stim ca de multe ori nu e suficient sa crezi doar tu in propriul succes, ci si altii! Drumul de inceput nu este niciodata usor, insa experienta este un ajutor pe care il dobandesti cu timpul si cu ajutorul celor din jur. De aceea ne-am hotarat sa sprijinim prin 3 luni de promovare si consultanta notiunea, conceptul si persoana din spatele ei. Cautam ideile creative indiferent de domeniul care ii motiveaza – antreprenoriat, blogging, orice pasiune argumentata isi poate gasi locul in aceasta competitie“, explica Oana Voicu, Director General Creative Ideas.

Competitia se desfasoara in perioada 20 noiembrie 2014 – 20 februarie 2015 si consta in perioada de preselectie in cadrul careia participantii trimit un text cat mai convingator si creativ despre povestea si pasiunea lor, urmand ca cele mai interesante povesti sa fie publicate pe website-ul www.creativeideas.ro. Textele publicate vor fi supuse votului public, urmand ca cele mai apreciate zece lucrari sa intre in competitia finala si sa fie jurizate de membrii agentiei. Castigatorul concursului va avea parte de consultanta de marketing timp de 3 luni de zile pentru a-si pune in practica sau a-si promova ideea. Bursa de Idei Creative se realizeaza de doua ori pe an, iar regulamentul complet se gaseste pe website-ul Creative Ideas.

Creative Ideas este o agentie de marketing care creeaza si dezvolta proiecte ATL, BTL de media, marketing si social media, cu accent pe continut. De serviciile Creative Ideas au beneficiat branduri si companii din industria de lifestyle (beauty, fashion), sanatate, nutritie, turism, FMCG, IT, auto, design interior, etc. Agentia a dezvoltat in ultimii ani o Divizie Medicala specializata in marketing medical, prin intermediul careia a realizat proiecte de comunicare pentru clinici, produse, suplimente alimentare si medici. De asemenea expertiza pe lifestyle s-a concretizat prin numeroasele proiecte cu bloggeri si online pe care agentia le-a desfasurat pentru produse de infrumusetare si branduri de moda.

In portofoliul curent de clienti se regasesc Paralela45, Maresi FoodBroker, Biroul de Informare al Austriei, Ropharma, Servier, Spitalul Sfantul Constantin, Lotus Med, American Medical Center, Gynera Fertility Center, Coquette Beauty Clinique, Fazzada, Phyt’s Romania, Coldwell Banker. Toti membrii echipei Creative Ideas au studii in domeniu, aptitudini strategice, analitice si statistice, de copywriting si consultanta.

unnamed (10)