Tineretul Liber mai 2, 2011

Turneul Access MBA cuprinde aproximativ 50 de evenimente one-to-one pe an care se desfasoara in peste 30 dintre orasele lumii. Access MBA este un proiect al Advent Group, o agentie de comunicatii cu sediul in Paris care coordoneaza evenimente in materie de educatie si recrutare in Europa, Orientul Mijlociu si America.

Pe 30 aprilie 2011 evenimentul Access MBA a venit la Bucuresti, la Crowne Plaza – evenimentul a fost adresat candidatilor cu cel putin 3 ani de experienta ce doresc sa urmeze o cariera de manager.

Access Masters, eveniment integrat in Access MBA s-a adresat studentilor in an terminal sau celor interesati sa urmeze un program de master in strainatate.

Printre cele mai cautate oferte de programe Full-time sau Executive MBA au fost cele oferite de SKOLKOVO. SKOLKOVO, scoala de Management din Moscova, reprezinta proiectul comun al unor oameni de afaceri internationali, care si-au unit eforturile pentru a crea o scoala de business de noua generatie de la zero. Mai multe detalii despre Skolkovo, gasiti aici…

FOTO OnlineStudent.ro (C)