bogdan.daradan aprilie 26, 2010

Zilele pana la marea ieseala sunt numarate. Nici nu stiu cand a trecut timpul dar mai sunt cateva zile si 1 MAI vine cu oferte studentesti.

Si pentru ca onlinestudent.ro vorbeste pe limba voastra, va invitam sa cititi cele mai  „moca” oferte de mers la munte sau mare!

LA MARE!

CFR Calatori a anuntat introducerea ofertei de calatorie Trenurile Tineretului, valabila în perioada 29 aprilie – 3 mai. Oferta se adreseaza tinerilor si grupurilor de tineri sub 26 de ani care vor calatori spre sau dinspre litoral, cu garniturile care au punct de plecare sau destinatie o gara de pe sectia Constanta – Mangalia.

Reducerea este de 20% din tariful de tren personal si tariful suplimentului de tren la clasa a doua. Tariful de rezervare a locului (2,4 lei) se achita integral. Astfel, o calatorie pe ruta Bucureşti – Constanta (225 km) va fi taxata cu 20 de lei. Oferta este si mai generoasa pentru cei care merg in grup (10-50 de persoane), reducerea fiind de 25-30% din tariful de tren personal si tariful suplimentului de tren, la clasa a doua, sau daca vrei sa fii „student” pana la capat poti sa incerci un drum „cu nasul” si sa dormi sub cerul liber intr-un cort improvizat. Ce conteaza, maxim sa fie 1 MAI!

Sursa foto: www.curentul.ro

Mai multe tips and tricks de mers „aproape moca” la mare aici!

LA MUNTE!

Pentru munte in zona Sinaia-Busteni, poti gasi cazare incepand cu 40 de RON de persoana pe noapte. Pensiunile din zona Moeciu iti pun la dispozitie toata ospitalitatea, la preturi ce variaza intre 70 – 100 RON/ noapte, camera dubla sau daca vrei sa fii „omul padurii” poti incerca reteta de „campus studentesc” compus din cort, bere la PET si parizer:)

Sursa foto: www.emaramures.ro

Mai multe tips and tricks de mers „aproape moca” la munte aici!