cosmin iunie 19, 2015

Pentru cei care au deschis mai tarziu internetul, din cauza diverselor examene care le-au dat emotii pe final de an scolar sau universitar, StradaIT.ro a pregatit cateva surprize. Performanta studentilor va fi rasplatita nu numai cu note mari sau cu felicitari din partea parintilor si profesorilor, ci si cu performanta unor device-uri alese pe spranceana. Cei care au incheiat aceasta prima jumatate a anului cu rezultate exceptionale, in urma unui efort intretinut, merita sa profite din plin de luna educatiei de pe StradaIT.ro.

Ce este Strada IT?

Strada IT este un magazin online de produse electronice dedicat tuturor celor care vor sa aiba parte de performanta la un pret potrivit. Acesta propune clientilor sai, in fiecare luna, o denumire specifica evenimentelor importante din perioada, si le ofera cu aceste ocazii reduceri pentru diferite produse, fie ca vorbim de laptopuri, tablete sau telefoane, pentru cei care vor sa fie in permanenta conectati si sa nu piarda nicio informatie disponibila, fie de camere foto-video si televizoare pentru relaxare si momente petrecute si savurate alaturi de cei dragi. In afara de acestea, sunt numeroase alte categorii de produse care pot face viata clientilor Strada IT mai performanta.

Iunie – luna educatiei

Luna aceasta, reducerile sunt propuse tuturor elevilor si studentilor care incheie perioada de studii si care merita o rasplata pe masura performantei lor. Exista, de exemplu, promotii pentru laptop pe StradaIT.ro, care pot fi accesate si sortate facil, in functie de popularitate, pret sau recomandarea magazinului. Reducerile sunt marcate prin cuvantul promotie, in dreptul produsului in cauza, iar ocazional, acestea sunt marcate prin eticheta bestdeal, pentru cea mai buna optiune in raport calitate/pret. Reducerile din aceasta luna sunt la o gama variata de produse electronice si sunt, in materie de cifre, pana la 31%. Luna iunie este, asadar, un moment ideal pentru a le oferi elevilor merituosi un cadou perfect pentru inceputul vacantei.

Povestea de pe Strada IT

Strada IT nu este doar un magazin online de unde poti achizitiona produse electronice, ci este un spatiu prietenos, dedicat celor care vor sa se transforme din simpli clienti in vecini de pe aceasta strada virtuala. Acestia sunt indemnati sa comunice si sa aiba incredere in calitatea serviciilor exact in modul in care ai avea incredere in vecinul tau pentru a te ajuta cu orice. Fiecare luna e menita sa scoata la iveala o categorie de clienti ce merita sa fie rasfatata cu reduceri la produsele lor preferate.

Asadar, daca vreti sa profitati din plin de reducerile de luna aceasta la produsele electronice la care v-ati gandit de la inceputul anului, site-ul StradaIT.ro va sta la dispozitie cu cea mai ofertanta gama, la un raport calitate/pret greu de ocolit. Comanda poate ajunge la clienti fie prin ridicare de la unul dintre sediile Producton, fie prin curierat rapid, pentru ca beneficiarii produselor sa se poate bucura din plin si in cel mai scurt timp de acestea. Pentru ca in luna educatiei sa fie sarbatorita din plin performanta, Strada IT alege sa o rasplateasca cu performanta produselor sale, la un pret demn de calitatea acestora.