Tineretul Liber noiembrie 10, 2017

Liga Studenților Români din Străinătate vă invită să participați la cea de-a 8a ediție a Galei Studenților Români din Străinătate, un eveniment sub semnul excelenței în educație și performanței academice.  Evenimentul va avea loc joi, 4 ianuarie 2018, în București. Cu acest prilej, personalități de marcă ale societății românești, diplomați, reprezentanți ai societății civile, oameni de presă și profesioniști din mediul public și privat vor sta alături de studenți și absolvenți români cu rezultate remarcabile în diferite domenii de activitate. Gala LSRS 2018 va găzdui decernarea Premiilor LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate pentru anul academic 2016-2017. Tinerii premianți sunt adevărate modele de reușită și exemple de urmat pentru generația actuală, motiv pentru care performanțele lor trebuie să fie puse în evidență și valorificate pentru o dezvoltare sustenabilă a societății românești.

  • Recomandă persoane pentru acest Concurs completând formularul de recomandare.
  • Înscrie-te în competiție gratuit, online, până la data de 15 noiembrie, ora 23:59 (EET), completând formularul de aici.
  • Fii alături de noi în seara Galei din 4 ianuarie 2018 și rezervă-ți un loc prin completarea formularului de înscriere.

Cea de-a 9a ediție a Galei LSRS va fi și un important prilej aniversar, marcând 9 ani de existență a Ligii Studenților Români din Străinătate. 9 ani sub semnul voluntariatului, 9 ani de proiecte și realizări cu și pentru studenții români din afara granițelor.

Vă așteptăm să ne fiți alături la Gala Studenților Români din Străinătate, pe 4 ianuarie 2018, în București!