OnlineStudent.ro martie 25, 2010

Prime Iasi, Comunitatea „Oameni din Online” si Asociatia Studentilor Informaticieni Ieseni (ASII) organizeaza, sambata, 27 martie 2010, la Facultatea de Informatica din Iasi, a doua editie a Online Career Day, eveniment dedicat tinerilor studenti care isi doresc o cariera in online.

Daca esti pasionat si iti doresti o cariera in web, Online Career Day este un must. Organizatorii au pregatit workshopuri si prezentari care sa te ajute sa inveti lucruri noi in domeniu, sa reusesti sa iti stabilesti reperele potrivite la inceput de cariera, cum sa ajungi un profesionist in industria online.

Temele abordate acopera teme din industria online, dar si aspecte de dezvoltare personala si profesionala.

Ciprian Berescu (Play the Balls) si Gabi Amarandei ( Haipa.ro) vor aborda tema : „Web development – despre cod si satisfactii. De la ei vei afla cum sa incepi, ce informatii sa parcurgi sau la ce cursuri ar trebui sa fii mai atent in timpul facultatii.

Despre marketingul online vei afla mai multe de la Alex Negru (HEADIdea) si de la Ines Prodan ( Centrul Comercial Felicia).

Daca esti pasionat de design sau grafica, Ionut Maxim ( iXLd) si Iulian Avasiloaia ( Studio Primer) iti povestesc din experienta lor despre lucrurile care conteaza atunci cand esti la inceput, in cadrul dezbaterii cu tema: „Design & Web Design”.

Tot la Online Career Day, Adi Mironescu ( Idegrafo) iti va explica cum poti incepe sa iti construiesti brandul personal, pentru a fi mai usor gasit de catre un angajator sau potentiali clienti.

Daca inca te mai intrebi de ce sa participi, afla ca la Online Career Day vei putea participa la dezbateri si discutii cu profesionisti din lumea online din Romania, iti vei putea impartasi pasiunile, vei descoperi lucruri noi din online si iti vei forma o viziune obiectiva asupra unei cariere in acest domeniu, iar oportunitatile de networking sunt de luat in seama!

Grabeste-te sa te inscrii !