bogdan.daradan aprilie 22, 2010

Iubitorii muzicii live au un nou loc in care pot asculta muzica preferata din anii ’60 si pana astazi. Jet Set Events Hall din Bucuresti lanseaza Jet Set Live Music in fiecare vineri, incepand din 23 aprilie. Trupa „The Crossroads” devine „The Jet Set Band” in fiecare vineri seara, intr-o locatie cu o capacitate de 2.000 de persoane, situata in Bulevardul Libertatii nr. 1 (fostul Rond Cosbuc).

Membrii trupei „The Crossroads” au mai mult de 25 de ani de experienta in show-biz datorita multiplelor colaborari cu multe trupe consacrate din Romania, cat si a altor colaborari cu artisti din Grecia, Cipru, Franta, Germania si S.U.A. . Membrii formatiei au acumulat o mare experienta scenica , care ii ajuta sa transmita mai usor publicului optimismul lor. Un video de prezentare The Crossroads poate fi gasit la acest link http://www.220.ro/videoclipuri/The-Jet-Set-Band-In-Fiecare-Vineri-La-Jet-Set-Events-Hall/E0tD6zRupe/


Vezi mai multe din Muzica, Videoclipuri pe 220.ro

Trupa invitata la prima seara de vineri – „I.V. Red(Intravenous Red) va face deschiderea oficiala a acestei serii de evenimente, dupa ora 22.00.

Tematica primei seri – 23 aprilie, este „Ripped Jeans Party”, o petrecere la care primii 100 de petrecareti care vin cu blugii rupti primesc un shot din partea casei. Pentru fiecare vineri va fi anuntata pe site-ul www.jtsevents.ro o alta tematica. Biletul de intrare costa 15 lei si se achizitioneaza de la intrare, in fiecare vineri.

Ne bucuram ca din ce in ce mai multa lume asculta muzica live, astfel dorim sa oferim evenimente de calitate, la care clientii sa revina cu placere. Speram sa devenim prima optiune pentru iubitorii acestui tip de eveniment”, afirma Mihai Nasuescu – General Manager Jet Set Events Hall.

Am fost deosebit de incantat de faptul ca in aceasta locatie oricat de mult se fumeaza, fumul nu se simte, a fost unul dintre lucrurile care ne-au atras in aceasta colaborare. Jet Set este o locatie generoasa din toate punctele de vedere si abia asteptam sa o personalizam cu amprenta noastra.” ne spune Mike Vlahopol / chitara Trupa The Crossroads, unul dintre initiatorii proiectului.

Pe viitor, la Jet Set vor concerta nume precum Iris (13 mai 2010), Holograf (10 iunie 2010) si Directia 5 (17 iunie 2010). Mai multe detalii despre aceste concerte in curand pe site-ul oficial www.jtsevents.ro