bogdan.daradan aprilie 14, 2010

Jet Set Events Hall este ceva de care Bucurestiul avea nevoie”, asa spun multi dintre cei care viziteaza noua locatie de evenimente pentru prima oara. In Piata Regina Maria din Bucuresti s-a nascut un nou concept – „Jet Set Events Hall”. Salonul de evenimente este insotit de un lounge discret si elegant „Jet Set Café”.

Jet Set ofera toate facilitatiile unei locatii de top bucurestene, avand in conducerea sa o echipa experimentata de tineri nonconformisti, pentru care compromisul nu exista. Jet Set Events Hall isi propune sa gazduiasca evenimente de calitate, variate si mai ales deosebite, care sa imprime atat organizatorilor, cat si participantilor amintiri pentru o viata.

Te invitam sa vizualizezi galeria foto completa, sa te convingi ca Jet Set este locatia potrivita pentru evenimentul TAU!

Te anuntam de pe acum ca incepand de vineri, 23 aprilie, studentii vor avea un nou centru de distractie si anume serile LIVE Jet Set Hall in compania unor trupe de renume ca Holograf, Iris si multi altii.

Si daca esti curios despre istoria numelui, afla ca „Jet Set” este un termen international folosit de jurnalisti pentru a descrie un grup social de oameni instariti din toata lumea, care organizeaza si participa la activitati si evenimente in intreaga lume, accesul catre acestea fiind limitat oamenilor obisnuiti.

In Franta, unde noul director si-a petrecut o mare parte din timp, cele mai extravagante petreceri se regasesc si acum sub umbrela termenului „Jet Set”. In zilele noastre conceptul si-a extins semnificatia, permitand tuturor celor care apreciaza calitatea sa o gaseasca in anumite locuri cunoscute drept trend setter.