OnlineStudent.ro martie 21, 2010

World Grad School Tour , unul dintre cele mai prestigioase targuri educationale a fost in acest weekend la Bucuresti.

Printre universitatile participante in acest an s-au numarat : Instituto de Empresa, EMLYON, Vienna University of Economics and Business, EPITA ( École d’Ingénieurs en Informatique), Hellenic School, Université de Geneve, Vlerick University, University of Westminster.

Desi anul acesta oferta universitara a fost mai redusa si universitatile participante la targ au fost intr-un numar mai mic, reprezentantii universitatilor au fost impresionati de numarul mare de participanti si de nivelul ridicat de pregatire al acestora, comparativ cu targurile din alte mari orase ale Europei. Acestia au declarat ca in multe situatii vor fi dispusi sa suplimenteze numarul de burse de masterat oferite pentru studentii romani. Prevedem numerosi studenti care vor primi burse de master la scolile din afara si vor profita de experienta internationala la o universitate de prestigiu.

Cei care nu au reusit sa participe sambata la World Grad School Tour, mai pot aplica pentru bursele oferite de Quacquarelli Simmonds.