OnlineStudent.ro martie 22, 2010

Vrei sa petreci studenteste saptamana aceasta?

Sa stii ca nu ai reduceri doar la metrou si RATB, teatru sau film, dar si la distractie. Pentru ca a venit primavara si ai chef sa iesi la plimbare, echipa OnlineStudent.ro iti ofera cateva variante ieftine si fun de a te distra alaturi de colegii tai toata saptamana.

Daca esti student in Bucuresti, si esti fan Regie, cu siguranta stii ca in fiecare marti, in club Maxx primii 1000 de studenti primesc bere gratis. Iar daca ai carnetul de student la purtator, poti intra fara sa platesti nimic.

In Club A, esti asteptat marti, miercuri si joi la Student Cafe. Petreci alaturi de colegi, iti faci prieteni noi, dansezi pana dimineata. Si aici intrarea este libera !

Marti noaptea in Fourteen ai „happy hour all night long ” la „Student party in Fourteen”. Intrarea libera si bauturi la preturi mai mult decat rezonabile.

Petrecerile organizate de studenti pentru studenti sunt intotdeauna cele mai tari, pentru ca au verde la distractie┬á mai putin costisitoare. Asa ca ar trebui sa stii ca studentii de la ASE te asteapta miercuri seara la „ASE Diem” in Tonka Soul Cafe.

In club Fabrica, in fiecare joi, ai intrarea libera sa traiesti serile din Vama Veche. Retraieste atmosfera de baut o bere, de stat cu pretenii de vorba, de dansat sau de contemplat.

In Cluj, OSUT ( Organizatia Studentilor din Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca) te invita la Student Party in Club Obsession, miercuri, 24 martie, de la 23:00. Intrarea este libera cu OMNIPASS sau carnetul de student UTCN. Tot cardul OMNIPASS iti asigura si bautura la preturi studentesti. Gasiti informatii pe site-ul organizatiei.

In Iasi, in fiecare seara de sambata, Pub 75 (fosta Estudiantina, parterul caminului T17) te invita la cea mai tare petrecere Oldschool cu muzica soul, hip-hop si RnB. Preturi studentesti !