Tineretul Liber aprilie 27, 2015

La start sunt așteptați, ca în fiecare an, în jur de 3.000 de participanți

București, 22 aprilie 2015 – Cea de-a 23-a ediție a Crosului Universității din București, cora Lujerului Challenge, se va disputa duminică, 10 mai, și așteaptă, ca la fiecare ediție, în jur de 3.000 de participanți la start. Longeviva competiție care are ca scop promovarea sportului, încurajarea unui stil de viață sănătos și a unei atitudini competiționale, vizează toate categoriile de vârstă, la nivel de amatori, dar s-a consacrat în primul rând ca un cros al tinerilor.

Competiția se adresează studenților de la Universitatea din București, dar și tuturor celor atrași de practicarea sportului de plăcere, de spiritul combativ, de adoptarea unui stil de viață sănătos și de cultivarea fair-play-ului.

Lungimea traseului este de aproximativ 3.800 m. Punctul de start al Crosului va fi, ca în fiecare an, Piața Operei (Facultatea de Drept a Universității din București), traseul continuând apoi pe Splaiul Independenței-Șoseaua Cotroceni-Bulevardul Iuliu Maniu, iar linia de finish se va afla în parcarea cora Lujerului.

Crosul are 7 niveluri de înscriere, adresate unor categorii cât mai largi de fani ai sportului: copii între 12 și 16 ani, elevi între 17 și 19 ani, seniori între 19 și 41 de ani și veteranii de peste 42 de ani. Pe lângă acestea mai există 3 grupe speciale – a angajatilor Universității din Bucuresti, a studentilor Universității din București și a angajaților cora. Primele 3 câștigătoare și primii 3 câștigători de la fiecare categorie vor primi premii importante oferite de sponsorii com¬petiției. Premiile oferite pe parcursul întregului eveniment vor fi asigurate de cora, dar și de partenerii traditionali ai proiectului.

Ca la fiecare ediție, doritorii se pot înscrie chiar în ziua crosului, pe baza actului de identitate, în curtea Facultății de Drept, în intervalul orar 7.30 – 10.40h.

“Pentru cora este motivant faptul că organizăm acest eveniment care și-a păstrat atât alura tinerească cât și entuziasmul dat de vârsta tuturor participanților. In timp, acesta a dobândit o largă anvergură, prin numele partenerilor care ni s-au alăturat și prin numărul mare de participanți (în jur de 3.000 de persoane la fiecare ediție), plasându-ne în topul celor mai populare competiții sportive din Capitală. cora încurajează sportul ca o condiție pentru un stil de viață sănătos, care completează efortul nostru continuu de a oferi consumatorilor acces la produse alimentare de calitate. Acest cros confirmă interesul cora pentru susținerea inițiativelor aspiraționale, adresate publicului larg“, a declarat Claudia Mirica Badea (foto), Director general magazine cora Lujerului.

Campania de comunicare a evenimentului are componentele online, offline, radio și OOH.

Organizatori: cora Lujerului, Universitatea din București, Primăria Municipiului din București.

Despre cora:

cora Romania este unul dintre cele mai apreciate lanțuri de comert modern din România. Aparține companiei România Hypermarche, parte a grupului franco-belgian Louis Delhaize. Primul magazin cora s-a deschis în România în anul 2003. În prezent, România Hypermarche operează 12 hipermarketuri, dintre care 4 în București și restul în provincie. Aproximativ 5.000 de persoane lucrează astăzi pentru cora în România.
www.cora.ro