Tineretul Liber noiembrie 3, 2009

O prezentam cu evlavie pe doamna Liliana Paun, o profesoare emerita si desavarsita, sefa organizatiei de femei a PSD Gorj dar si un cetatean cu un profund spirit civic. Doamna profesoara va incerca sa demonstreze intr-un examen oral cu tente folclorice de ce trebuie marite salariile profesorilor si de ce Hitler (Adolf pentru prieteni) a fost un nenoroci, un monstru, un om rau care nu dadea nici el salarii la profesori.

Liliana Paun: Hitlăr îîîî… Hitlăr în primul rând ce pot să vă spun nu pot să vă spun decât că a fost un monstru a fost îîî un criminal a fost un om un om care spre norocul nostru îîî spre pardon nu spre norocul nostru spre nefericirea noastră a existat a trăit un om printre printre noi oamenii şi care pur şi simplu şi-a bătut şi-a bătut joc de de lume şi-a bătut joc de de tot ceea ce înseamnă demnitate de ceea ce-nseamnă om de ceea ce-nseamnă copil el omora omora ăăă copiii în lagăre de-o faţă cu mama lu’ de faţă cu mamele lui ce-nseamnă îîî deci numai gândiţi-vă la faptul că femeile în lagăre ca să-şi ascundă copiii îi ascundeau subd sub îîî fuste e gândiţi-vă că îi luau de sub fustă şi le îîî îi omorau copiii de-o faţă cu ăăă în faţa mamei ce-nseamnă deci mai mult de-atât să-ţi omori co un copil să-i omori unei mame copilul în faţa ei ce poate fi mai mai rău de-atât ce poate fi mai rău de-atât.

Liliana Paun: Să începem cu începutul… … citeeţ, să vorbiţi citeţ, da? Ne-am înţeles? Ăăăă…, aci, ok, stau aici… Ăăă… astăzi… ăăă… este o zi importantă, o zi deosebită – poate v-aţi pus întrebarea de ce, dragii mei, v-am pus să vă îmbrăcaţi în negru. Pentru că este o zi tristă. Ă…. este o zi tristă, o zi pe care n-am putut-o evita, deşi o puteam evita, n-am putut-o evita, o zi care s-a întâmplat în istorie, o zi îîî…, pardon, nu o zi îîî…, un fenomen care s-a întâmplat în istorie, un fenomen din care noi trebuie să învăţăm.

Concluziile de dupa film:
1. Bine ca doamna e in PSD, sefa peste femei. Transferul de know-how se asigura la cel mai inalt nivel.
2. Este posibil sa participe la perversiuni intelectuale cu prealuminatul Marean Vanghelie.
3. Profesorii au salariile prea mari.
4. Daca Marean V. ar putea fi un Obama al Romaniei, doamna ar fi clar Hilary… pentru ca e hilara.
5. Studentii si elevii sunt mai inteligenti decat profesorii lor: sa ne aducem aminte cata caterinca s-a facut cand Elena Basescu a spus „succesuri”… un mic copil pe langa doamna Liliana Paun.
6. Numele de Paun nu are legatura cu pasarea. Specialistii sustin ca Paunii au cel mai mic creier din familia galinaceelor.
7. Tineretul Romaniei este pe maini bune, istoria se preda la cel mai inalt nivel de competenta si… empatie.
8. Reforma in educatie se ocpa de sistem, investitii, tehnica de calcul insa ocoleste idiotii pusi in functii de conducere sau la catedra.

Si ca sa ne suparam de tot si sa-i infuriem si pe profesorii de buna credinta: VI SE POATE REPROSA UN SINGUR LUCRU – DOAMNA LILIANA PAUN A TRECUT PRIN 8 CLASE, LICEU SI FACULTATE IAR ACUM E O DOAMNA PROFESOARA. ATI AVUT NENUMARATE OCAZII SA O LASATI REPETENTA DE-A LUNGUL CELOR 20 DE ANI DE SCOALA INSA V-ATI GANDIT CA BREASLA DUMNEAVOASTRA VA AVEA NEVOIE DE UN BUN PR IN 2009… SAU ELEVA PAUN VENEA LA MULTE MEDITATII… CONCLUZIA E UNA SINGURA: A DEVENIT PROFESOARA CU AJUTORUL UNEI ARMATE INTREGI DE PROFESORI INCONSTIENTI, CORUPTI SAU RAU INTENTIONATI.

PROTESTAM!
3 NOIEMBRIE 2009
MISCAREA STUDENTILOR CARE VOR INTELIGENTA*

*Adica noi nu vrem respect, nu vrem pensii mari sau salarii. Noi vrem inteligenta si vrem ca inteligenta sa fie moneda de schimp in Romania. Protestam impotriva prostiei. Din cauza prostiei nu aveti bani, aveti pensii mici si profesori care vor „respect”.