Tineretul Liber noiembrie 8, 2010

NOU 2011: Grile rezolvate Spiru Haret 2011– Grile si Subiecte pentru Facultati din Spiru Haret 2011– Grile rezolvate Spiru – Forumul Studentilor Spiru Haret este acum LIVE!

OnlineStudent.ro vine in ajutorul vostru si va ofera o colectie de Grile rezolvate Spiru Haret pentru anul 2010-2011 – Grile si Subiecte pentru Facultati – Grile rezolvate Spiru – Forumul Studentilor Spiru Haret atunci site-ul OnlineStudent.ro iti va pune la dispozitie lista completa de grile rezolvate.

Anul 2011 vine cu noi provocari pentru studentii facultatii Spiru Haret insa vati gasi online foarte multe grile rezolvate pentru ANUL I, ANUL II, ANUL III si MASTER, referate, subiecte, rezultate.

Daca aveti si voi materiale, le puteti posta in aceasta pagina si vor fi afisate in regim de urgenta pe site la categoria GRILE si Subiecte REZOLVATE (clic aici).

Acest forum gratuit al studentilor Spiru Haret este singura pagina web disponibila 24h din 24h care va sta la dispozitie pentru grilele rezolvate.

Va uram cat mai multe succese la examene si la sesiune pe tot parcursul lui 2011!

Tu ce parere ai despre asta?

395 thoughts on “Grile rezolvate Spiru Haret 2011 – Grile si subiecte rezolvate Spiru Haret

 1. Buna!!! As dori si eu grilele pentru anul II sem.II la drept fiscal, contabilitate si expertiza contabil si drept penal special la DAP CRAIOVA

 2. Buna! As avea si eu nevoie de rezolvarea grilelor pentru urmatoarele discipline;Anul I;MATEMATICI APLICATE IN ECONOMIE;MATEMATICI FINANCIARE SI ACTUARIALE;BAZELE INFORMATICII 2;Anul II;FINANTELE INTREPRINDERII.Multumesc1

 3. va rog frumos sa-mi trimiteti si mie grilele rezolvate la limba spaniola anul 3 semestrul 2 (MAEI – marketing)

 4. Buna..am si eu nevoie va rog de grilele rezolvate la drept administrativ sem 2 anul II. Multumesc!

 5. buna,am si eu nevoie de grilele de la MFC-CIG anul III sem. 2 la PIETE DE CAPITAL si contabilitatea institutiilor de credit. ms mult

 6. buna a-si dori si yo grilele pt anul 1 sem 2 dak se poate sau makr d unde pot face rost d ele

 7. va rog as dori si eu grila rezolvata care s-a dat anul acesta pentru matematici aplicate in economie la marketing anul 1. multumesc!

 8. am nevoie urgent de raspunsuri la: DREPT CIVIL.CONTRACTE SPECIALE.
  – DREPT PARLAMENTAR;
  -DREPTUL TRANSPORTURILOR.
  VA ROOOOOOOOOG, AJUTATI-MA, URGENT.

 9. va rog sa ma ajutati si pe mine cu grile rezolvate la istoria culturii ed. fizice pt anul 2

 10. sal.all,am si eu restante din ani anteriori si am licenta va rog sa ma ajutati si pe mine la urmatoarele an 1 zi drept introducere in drept european si drept penal partea generala din anul 2 zi drept am engleza si sisteme politice comparate (optional) din anu 3 zi drept am dreptul administratiei bunurilor si drept international public va rog care ma poate ajuta cu grile trimitetile pe mail klaryon@yahoo.com

 11. am si eu nevoie urgent de sub.din sem.1anul 3 la analiza ec.financira1 si eficienta economica.Multumesc!

 12. Sunt in anul 4 la DR FR CT si am restante din anii anteriori asa ca va rog tare mult sa-mi trimite-ti grilele+raspunsuri la urmatoarele materii:
  Anul1- Introducere in drept european
  Anul2- Drept Penal2 si Drept Procesual Penal 2.
  Va multumesc tare mult si va doresc o zi placuta incontinuare!
  abalasei.constantin@yahoo.com

 13. buna..va rog daca puteti sa imi trimiteti si mie grilele la engleza contemporana an II, sem II; istoria literaturii engleze an II, sem II; limba engleza curs practic an III, sem I; limba spaniola curs practic an III, sem II. Va rog frumos

 14. daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu grilele de anul acesta la Management Brasov an 1, si anume : Statistica, Finante publice, Managementul inovarii, Sociologie manageriala si Marketing.
  Trebuie sa dau licenta acum in vara si am aceste diferente de dat din anul 1.
  Va rog sa ma ajutati
  Trimiteti-mi-le pe mail va rog

 15. Va rog , cine are,sa-mi trimita si mie grilele rezolvate pentru introducere in drept,dreptul familiei, engleza anul 1- si engleza anul 2-3 restante sunt in anul 4 drept
  Trimite-ti la e-mail: victorin_cotet@yahoo.com
  Multumesc!

 16. as dori si eu grile la CIG-BV anul 1 sem 1-MATEMATICI APLICATE IN ECONOMIE. URGENT MULTE MULTUMIRI

 17. buna / salut. Doresc si eu grilele de la Anul I, Finante Banci, ZI, pentru:
  – matematici financiare si actuariale
  – informatica de gestiune documente
  – contabilitate proceduri
  – istoria economiei

  Mihai_pazel@yahoo.com (mai si messenger)

  Multumesc mult.

 18. care imi da si mie grilele ptr an1 sem1 la LECPR SI ILE va rog mult de tot.cele de anul acesta.

 19. Va rog sa ma ajutati cu grila de la Statistica an1 de la Management, deoarece am restanta si trebuie sa dau Licenta.
  Va multumesc anticipat.

 20. Buna ma poate ajuta cineva cu grilele de la materia bazele contabilitatii si finante publice(finante si fiscalitate) si daca se poate cu ceva raspunsuri.
  Multumesc anticipat!

Comments are closed.