Termeni si conditii

CONTINUT
Intelegeti ca toate informatiile, date, text, software, muzica, sunet, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale (numite in continuare „CONTINUT”), indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra si nu OnlineStudent.ro, sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de OnlineStudent.ro. OnlineStudent.ro nu controleaza, doar monitorizeaza continutul transmis prin indermediul serviciilor din cadrul portalului si astfel, nu garanteaza acuratetea, integritatea si calitatea acestui continut. Intelegeti ca prin folosirea portalului, puteti fi expus la un continut care poate fi ofensator sau indecent.
CONTINUTUL SITE www.onlinestudent.ro

OnlineStudent.ro detine drepturi de proprietate asupra continutului paginilor postate in spatiul pus la dispozitia utilizatorilor de portalul www.onlinestudent.ro . Trimitand continut pentru includerea in paginile personale de pe site-ul www.onlinestudent.ro, dati OnlineStudent.ro permisiunea de a reproduce, modifica, adapta si publica continutul site-ului personal, fara plata si prin orice mijloc crede de cuviinta, doar in scopul afisarii, distributiei si promovarii site-ului dumneavoastra personal. Ati luat la cunostinta ca OnlineStudent.ro nu cerceteaza continutul conturilor in momentul deschiderii lor, dar isi rezerva dreptul (nu si obligatia) pentru sine si pentru orice persoana desemnata de OnlineStudent.ro, de a refuza sau sterge, dupa cum cred de cuviinta, orice continut disponibil prin intermediul portalului. OnlineStudent.ro si orice alta persoana desemnata de OnlineStudent.ro, au dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care violeaza Regulile de Utilizare sau este in alt mod incompatibil cu scopul acestui portal. Sunteti de acord ca trebuie sa evaluati si sa suportati toate riscurile asociate cu folosirea oricarui continut, inclusiv cel legat de exactitatea, intregimea sau utilitatea unui astfel de continut.

2. DESPAGUBIRI
Sunteti de acord sa despagubiti si sa protejati OnlineStudent.ro si toate filialele, partenerii si angajatii de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie datorita folosirii serviciilor portalului, conexiunii la portal, violarii Regulilor de Utilizare sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert.

3. MODIFICARI ALE SERVICIULUI
OnlineStudent.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la un anume interval de timp, sau sa intrerupa, temporar sau in mod permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte) cu sau fara o notificare prealabila. Sunteti de acord ca OnlineStudent.ro nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul portalului.

4. INCETAREA COLABORARII
Sunteti de acord ca OnlineStudent.ro, daca considera de cuviinta, va poate bloca parola, accesul la pagina de web, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale OnlineStudent.ro de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice continut din cadrul serviciilor, pentru orice motiv, inclusiv dar nu limitat la, lipsa de folosire sau daca OnlineStudent.ro considera ca ati violat sau nu ati actionat conform cu litera sau spiritul Regulilor de Utilizare. OnlineStudent.ro poate deasemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila. Sunteti de acord ca orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile portalului, conform oricarei reguli din Regulile de Utilizare, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca OnlineStudent.ro poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra din cadrul portalului www.onlinestudent.ro si toate informatiile in legatura cu acesta si fisierele din contul personal si/sau sa interzica orice acces ulterior la astfel de fisiere sau la serviciile portalului. Mai mult, sunteti de acord ca OnlineStudent.ro nu va fi raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul portalului.

5. PUBLICITATE SI PROMOTII
OnlineStudent.ro ruleaza campanii publicitare si promotii pe site-urile personale din cadrul portalului. O data cu crearea contului, acordati OnlineStudent.ro dreptul de a rula astfel de campanii publicitare sau promotionale. Tipul, modul si marimea spatiului alocat pentru publicitate de catre OnlineStudent.ro pe site-urile personale poate fi schimbat de catre OnlineStudent.ro la orice moment cu sau fara notificare prealabila a utilizatorilor. Corespondenta sau afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul portalului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestui tip de companii. Sunteti de acord ca OnlineStudent.ro nu este raspunzator si nu va fi tras la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale portalului.
OnlineStudent.ro isi rezerva dreptul de oferi utilizatorilor sai posibilitatea de a se abona la serviciile altor site-uri lansate de OnlineStudent.ro sau in care OnlineStudent.ro este partener. De asemenea, OnlineStudent.ro isi rezerva si dreptul de a-i abona pe acestia in mod direct, in ambele cazuri existand posibilitatea de a se dezabona oricand de la acele servicii, datele lor de contact urmand a fi sterse din bazele de date aferente.

6. LEGATURI
Portalul poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece OnlineStudent.ro nu are nici un control asupra acesor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca compania OnlineStudent.ro nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse. Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca OnlineStudent.ro nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

7. DREPTURI DE PROPRIETATE ALE OnlineStudent.ro
Ati luat cunostinta si sunteti de acord ca portalul si orice software folosit in legatura cu serviciile sale („programe”) contin informatii confidentiale si aflate sub drept de proprietate si sunt protejate de legile privind dreptul de proprietate intelectuala, industriala si alte legi aplicabile. Mai mult, ati luat cunostinta si sunteti de acord ca orice continut din cadrul bannerelor publicitare sau promotiilor sau alte informatii disponibile prin intermediul portalului este protejat de drepturi de autor, de marci comerciale sau de servicii, patente sau alte drepturi de proprietate sau legi. Sunteti de acord sa nu modificati, inchiriati, cedati, imprumutati, vindeti, distribuiti sau sa creati materiale derivate bazate pe serviciile sau pe programele folosite in cadrul portalului, doar daca nu este stipulat altfel, in mod expres, de OnlineStudent.ro sau de companiile ce conduc campanii publicitare in cadrul portalului.
Sunteti de acord sa nu accesati serviciile prin nici un alt mijloc decat prin interfata pusa la dispozitie de OnlineStudent.ro pentru a fi folosita in accesarea portalului si a paginilor ce le contine.

8. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE
Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:

a. Utilizarea serviciilor portalului se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul „asa cum sunt” sau „asa cum sunt disponibile”. OnlineStudent.ro se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

b . OnlineStudent.ro nu ofera nici o garantie ca: (i) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra, (ii)serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori, (iii) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea portalului si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere, (iv) calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau alte materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul portalului, va satisface toate cerintele, si (v) orice eroare de program va fi corectata.

c . Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de OnlineStudent.ro se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati portalul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

d . Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de dumneavoastra de la OnlineStudent.ro sau de la sau prin intermediul serviciilor noastre, va crea o garantie care nu este stipulata expres in Regulile de Utilizare.

9. LIMITARI ALE RASPUNDERII
Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca OnlineStudent.ro nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la pagube pentru pierderei de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar daca OnlineStudent.ro a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din: (i) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor portalului; (ii) costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute sau mesaje primite sau tranzactii incepute prin sau de pe portalul www.onlinestudent.ro ; (iii) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra; (iv) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor portalului; sau (v) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

10. EXCLUDERI SI LIMITARI
Unele sisteme juridice nu permit excluderea unor anume garantii sau limitari sau excluderea de raspundere in cazul unor distrugeri accidentale sau prin imprudenta. In concordanta cu acest lucru, unele din limitarile de la punctele precedente pot sa nu fie aplicabile unor anumiti utilizatori ai portalului.

11. DREPTURI DE PROPRIETATE
OnlineStudent.ro respecta drepturile de proprietate intelectuala ale altora si cerem utilizatorilor serviciilor noastre sa faca acelasi lucru.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*