Adina Dedu octombrie 9, 2010

Accesoriile hand made castiga tot mai mult teren printre femei. De la pustoiace de liceu la doamne trecute de varsta tineretii, de la studente la doamne elegante, toate sunt fascinate de accesoriile hand made. In Bucuresti a revenit moda tragurilor ambulante, atat de frecvente pe vremea in care Bucurestiul era supranumit „Micul Paris”.

Statia de metrou Universitatii a avut astazi un rol suplimentar, care a atras un numar impresionant de vizitatori, in special din randul doamnelor. Astazi s-a desfasurat pe platoul nou amenajat de la statia de metrou Universitatii un targ de accesorii hand made. De la brose din dantela, la cercei din batoane de scortisoara; de la esarfe hippioate in toate culorile spectrului la bratari din impletituri de ate; de la cercei din margelute, la coliere vintage,toate le faceau cu ochiul curioaselor fascinate de standurile unul mai creativ ca celalalt.


Peronul punct de intalnire pentru studenti, desi era ticsit de oameni, inspira o atmosfera boema. Creativitatea era la ea acasa si se putea citi in privirile „artistilor” care si-au expus migaloasele juvaiere. In aer plutea o senzatie de bazar in care mi-as fi putut pierde ore in sir, proband articol dupa articol.


Targul continua si duminica, 10 octombrie, iar bijuteriile cochete va asteapta se le probati.

Eu abia astept urmatorul „targ” pentru a-mi bucura ochii si a-mi procura noi accesorii chic.

Tu ce parere ai despre asta?

3 thoughts on “Bijuterii hand made in centrul Micului Paris

Comments are closed.