Tineretul Liber iulie 14, 2010

A murit Madalina Manole!

Celebra artista a fost gasita in stop cardiac in aceasta dimineata la locuinta ei din Otopeni. Sinuciderea Madalinei n-a fost un gest spontan, ci premeditat cred anchetatorii deoarece astazi este si ziua ei de nastere.

EXCLUSIV: Anchetatorii iau in considerare si o ipoteza mai cinica deoarece artista abia si-a lansat ultimul album. Ca si in cazul Michael Jackson, Madalina Manole poate sa fie un studiu de caz autohnon care, prin deces, poate sa creasca vanzarile albumului de cateva mii de ori.

Madalina Manole implinea astazi varsta de 43 de ani.

Pana la aceasta ora, procurorii ce ancheteaza cazul mortii Madalinei Manole au confirmat ca aceasta s-a sinucis, ingerand substante toxice.

Update: Tot potrivit procurorilor prezenti la fata locului, o sticla ce continea insecticid a fost gasita in apropierea cadavrului Madalinei Manole.

La ce sa ne asteptam?

Ca si in cazul lui Michael Jackson, mass-media romaneasca va transforma aceasta moarte intr-un spectacol in urmatoarele zile. Stirea va deschide grupajele de stiri din prime-time, vor exista talk-show-uri si teorii ale conspiratiei. Vanzarile ultimului album Madalina Manole, care nu au fost spectaculoase, vor ajunge la cifre record spre bucuria caselor de discuri si a televiziunilor care vor castiga rating.

Deja exista 2 povesti si incercari de acoperire a evenimentelor – misterul se intensifica

Potrivit Mediafax, cei care au dat stirea, artista Mădălina Manole ar fi murit miercuri dimineaţă, fiind găsită de ambulanţă într-o baltă de sânge cu capul spart. Acest lucru a fost declarat pentru MEDIAFAX  de catre surse judiciare. Ambulanţa a fost anunţată la ora 5.37 pentru o femeie pe numele de Mădălina Petru, de către soţul cântăreţei, Mircea Petru, care a spus că artistei i s-a făcut rău.

Mediafax este cea mai serioasa agentie de stiri din Romania, trebuie sa tinem cont de acest aspect deoarece, in numai cateva ore, povestile s-au schimbat. A aparut ipoteza calculata potrivit careia artista ar fi ingerat o supradoza de pastile in timp ce o a treia stire titrata de ziarele centrale sustine ca artista ar fi fost otravita cu substante toxice sau insecticid. Misterul planeaza asupra mortii Madalinei Manole deoarece intr-un interviu acordat cu o zi inainte, aceasta a declarat ca este foarte fericita.

Update: O parte din artistii cu care Madalina Manole comunica zilnic nu cred varianta sinuciderii. Madalina Manole era o persoana foarte optimista si mai mult, mama unui copil de 1 an de zile. De asemenea, este foarte putin probabil ca un sinucigas sa-si puna capat zilelor pe holul locuintei (locul in care a fost gasita artista).

UPDATE:  Surse din politie iau in considerare si varianta omuciderii – suspectul principal este chiar sotul Madalinei Manole deoarece „presupusul” mesaj de adio a fost primit pe telefonul acestuia.

Madalina Manole – single 2010 – Marea Dragoste

2 thoughts on “A murit Madalina Manole

Comments are closed.