bogdan.daradan aprilie 25, 2012

Sambata 21 aprilie 2012 , Lla Sala Antilopa din Bucuresti a avut loc Campionatul National de Karate WKC pentru cadeti, juniori si seniori, ce au avut loc atat la individual, cat si pe echipe. Evenimentul a fost organizat de catre Federatia Romana de Karate WKC.

Competitia a inceput la 11.00, reunind la start sportivi cu varsta peste 15 ani, de la cluburi din toata tara, care  s-au  intrecut in probele de kata (maiestrie tehnica) si kumite (lupta).

Fiind unul din cele mai importante evenimente sportive din anul 2012, la aceasta competitie a participat si karateka  ALEXANDRU GEORGE , sportiv la C.S.RAPIDBUCURESTI, sub indrumarea antrenoar   De Jesus Mihaela , care a obtinut trei medalii de aur  (kata individual, kumite shobu sanbon individual categoria 18-20 ani , -70 kg si echipe shobu ippon ) – triplu Campion National si o medalie de argint la kata echipe Goju Ryu.

La aceasta competitie, sportivii – Iorga Vlad, Botez Florin, Lambu Elena, Lambu Ioana, Sulu Iuliana, Surdu Daniela, Tamasi Andrei, Gioanca Dragos, Bulumac Dragos, Bulumac Raluca, Scanteie Alexandra, Barbalau Antonio, Papureanu George, Scutelnicu Gabriel, Miulescu Florentin  s-ua clasat pe locul al II- lea. Felicitari campionilor !