bogdan.daradan iunie 2, 2010

Vodafone Romania lanseaza Vodafone PC Protection, un pachet complet de securitate IT, pentru protejarea calculatorului impotriva amenintarilor informatice, asa cum se arata intr-un comunicat al companiei.

Noul serviciu Vodafone PC Protection se adreseaza clientilor noi si existenti ai serviciilor Vodafone Mobile Broadband, precum si clientilor Vodafone Office Connect.

Vodafone PC Protection completeaza oferta noastra de servicii de date mobile cu o solutie de securitate flexibila si eficienta, atat pentru clientii de business cat si pentru utilizatorii individuali ai serviciilor de conectivitate mobila. Cu noul serviciu lansat astazi, am dorit sa oferim clientilor nostri de date mobile mai multa valoare si mai multe beneficii, pe langa un portofoliu variat de pachete de Internet mobil, cea mai mare viteza si cea mai buna acoperire, de 90% din populatia tarii”, a spus Liliana Solomon, CEO, Vodafone Romania.

Vodafone PC Protection ofera utilizatorilor o solutie completa care include toate componentele esentiale pentru asigurarea unei securitati sporite in timpul conectarii la Internet si la email: Anti-virus, Anti Spyware, Firewall, Anti Spam, Filtrare continut pagini web, Pop-Up Blocker si Control parental.

Noul serviciu este disponibil clientilor Vodafone la un tarif  de 1 Euro / licenta lunar (tarif fara TVA), fara a fi necesara incheierea unui contract si fara perioada minima contractuala. Utilizarea serviciului este gratuita timp de 2 luni de la activare. In plus, clientii pot testa serviciul gratuit, timp de 30 de zile.

Articol preluat din www.businesslive.ro

1 thought on “Vodafone Romania lanseaza PC Protection

Comments are closed.