bogdan.daradan iunie 8, 2011

Daca duminica, 5 iunie, bucurestenii s-au bucurat de Soare si iarba verde in zona Mogosoaia la actiunile organizate de Directia de Mediu din cadrul Primariei Generale a Capitalei, azi, la Teatrul de copii Excelsior din Bucuresti, a venit randul ca cei mici sa sarbatoareasca in stilul lor carismatic mediul inconjurator.

Astfel, cu incepere de la ora 10, pe scena Teatrului Excelsior din Capitala au defilat sute de copii de la diferite scoli generale din Bucuresti. De la 7 pana la 14 ani, copii mai mari sau mai mici, imbracati in haine din materiale reciclabile sau biodegradabile, au defilat si au cantat.

Gradinita nr. 40, Scoala generala nr. 93, Liceul Jean Monnet, Liceul Al. Vlahuta si Scolile generale nr. 88, nr.118, nr. 66, nr.110, nr. 165, nr. 188, nr. 172, nr. 59 si nr. 3 au avut parade si defilari de tinute eco, asezonate cu scenete din zona protectiei mediului, dansuri moderne si populare si cantece.

La final copiii au primit premii si pachete in pungi eco cu acuarele, carti si rechizite brand-uite cu sloganul – Capitala Creste Verde.